Categorie Vogelfamilies

Vogelfamilies

American Coot - Foot | Baby | Eend | Jeugd | Ei | Habitat

De Amerikaanse meerkoet (Fullica americana), ook wel bekend als modderkip, is een vogel uit de Raleigh-familie. Hoewel het over het algemeen voor een eend wordt aangezien, zijn Amerikaanse meerkoeten alleen verwant aan eenden ver weg, die tot een andere orde behoren. In tegenstelling tot de poten van de eenden, hebben jassen brede, langwerpige vezels op de onderbenen en tenen die achter elk been zijn gevouwen om het lopen op de droge grond te vergemakkelijken.
Lees Verder
Vogelfamilies

Black Runner Ducks - Eieren | Vlieg | Huisdier | Verzorging | Feiten

Deze puur zwarte loopeenden hebben een groenachtig olijfachtige glans en zien er opvallend uit als een kleine groep in de achtertuin. Black Runner-eenden hebben bruine ogen en donkere koolkleurige voeten, poten en snavel. Men kan 100 tot 180 eieren per jaar verwachten van Runner Geese. Black Runner Ducks feiten In dit artikel ga ik het hebben over de verkoop van zwarte loopeenden, zoals huisdieren, zorg, kunnen zwarte loopeenden vliegen, zwarte Indiase loopeenden, vliegen zwarte loopeenden, enz.
Lees Verder
Vogelfamilies

Wilde Kalkoenrassen - Soorten | Beschrijving | Gedrag | Habitat

Er zijn verschillende wilde kalkoenrassen die in de loop van de tijd populair worden vanwege hun unieke karakter, gedrag, prodiuctiviteit en waarden. In dit artikel ga ik een overzicht geven van wilde kalkoenrassen. Wilde kalkoenrassen De wilde kalkoen (Meleagris gallopavo) is een vogel in het hoogland die inheems is in Noord-Amerika, een van de twee bestaande soorten kalkoen en het zwaarste lid van de gevarieerde Galliformes.
Lees Verder
Vogelfamilies

Waar bouwt een slechtvalk een nest en waarom?

Een slechtvalk heeft veel unieke en interessante feiten, het hebben van een ander nest is daar een van. nest Waarom nestelen slechtvalk in gebouwen? Dit artikel zal feiten over het slechtvalknest delen. Feiten over slechtvalknesten Slechtvalk nestelt meestal op de kliffen van Rock Cliffs. De Falcons hebben zich echter kunnen aanpassen aan het gebruik van hogere gebouwen.
Lees Verder
Vogelfamilies

Aanpassingen van kerkuilen - Hoe overleven kerkuilen?

In tegenstelling tot de meeste vogels heeft een Kerkuil een zeer lage vleugelbelasting met enorme vleugels die een lichtgewicht lichaam ondersteunen dat hem met geweldige aanpassingen mogelijk maakt. In dit artikel wordt een beschrijving gegeven van aanpassingen aan kerkuilen. Aanpassingen aan de Kerkuil De aanpassingen aan de Kerkuil houden in dat hij zeer langzaam kan vliegen zonder af te slaan en alleen in de geringste beweging (stijgende lucht) kan zweven.
Lees Verder
Vogelfamilies

Koereiger (Bubulcus ibis) Vogel - Profiel | Omschrijving

De koereiger, wetenschappelijke naam Bubulcus ibis, is een kosmopolitische soort reiger, uit de familie Ardeidae ontdekt in de tropen, subtropen en warm-gematigde streken. Koereiger (Bubulcus ibis) Vogelprofiel Het is het enige lid van het monotypische geslacht Bubulcus, hoewel sommige autoriteiten twee van zijn ondersoorten beschouwen als volledige soorten, de westelijke koereiger en de oostelijke koereiger.
Lees Verder
Vogelfamilies

Ringsnavelmeeuw Beschrijving en feiten

Een middelgrote, witkopmeeuw, de ringsnavelmeeuw lijkt net als de zilvermeeuw en Californische meeuw, maar is kleiner, met een kortere snavel met een brede, zwarte ring eromheen. De Ringsnavelmeeuw is nauwelijks groter en omvangrijker dan de Meeuwmeeuw. De witte lichaamsbouw en staart van de ringsnavelmeeuw, weer leigrijs en vleugels, en zwarte vleugelpunten met massieve, witte vlekken (huisvensters), typisch voor de meeste meeuwen, zijn allemaal aanwezig op de ringsnavelmeeuw.
Lees Verder
Vogelfamilies

Arctic Tern (Sterna paradisaea) Bird Feiten

Noordse Stern, wetenschappelijke naam Sterna paradisaea is een stern uit de familie Laridae. Deze vogel behoort tot de arctische en subarctische regio's die Europa, Azië en Noord-Amerika bestrijken, waarbij de soort sterk broedt en twee zomers per jaar vertoont terwijl de Noordse stern van zijn noordelijke broedplaats naar de zuidelijke zomer Antarctische kust reist.
Lees Verder
Vogelfamilies

Kingfisher Habitat - Waar leven ijsvogels?

De ijsvogel is een felgekleurde, breedsnavelige groep vogels binnen de familie Alcedinidae met zijn leefgebied. Er zijn meer dan 100 totaal verschillende soorten ijsvogels, die onderzoekers onderverdelen in drie totaal verschillende onderfamilies. leefgebied van ijsvogels is wijdverbreid, maar afwezig in Noord-Schotland.
Lees Verder
Vogelfamilies

Meyer's papegaai voor adoptie en te koop bij mij in de buurt

De papegaai van Meyer geeft er misschien de voorkeur aan dingen van een afstand te zien zonder in het middelpunt van de belangstelling te staan. Deze vogel zit stilletjes op de zitstok een stuk speelgoed te vernietigen. De papegaai van Meyer kan ook sociaal zijn en heeft de neiging zich te hechten aan iedereen in het gezin. Meyer's papegaai (Picephalus marieri), ook wel bekend als bruine papegaai, is een Afrikaanse papegaaiensoort.
Lees Verder
Vogelfamilies

Trumpeter Swan-aanpassingen - Hoe overleven ze?

Een trompettist zwaan is mooi op maat gemaakt voor de wrede omgevingen waarin ze over het algemeen verblijven als onderdeel van zijn koninklijke aanpassingen. Aanpassingen van de trompettist, waaronder een dichte laag eronder, die wel 5 cm dik kan zijn, lijkt ze bijna ongevoelig te maken voor de kou. Dit artikel geeft een overzicht van aanpassingen van trompettistenzwanen.
Lees Verder
Vogelfamilies

Roadrunner-aanpassingen - Hoe overleven ze?

De roadrunner is bij uitstek geschikt voor een woestijnatmosfeer door nogal wat fysiologische en gedragsaanpassingen: zijn vleesetende gewoonten leveren hem een ​​groot aanbod van zeer vochtige maaltijden. Het absorbeert eerder water uit de ontlasting dan uitscheiding. Dit artikel geeft een overzicht van aanpassingen aan roadrunner.
Lees Verder
Vogelfamilies

Oranje Gevleugelde Amazon (Amazona amazonica) Overzicht

De oranjekleurige papegaai en de plaatselijk bekend als Oranje gevleugelde amazone, wetenschappelijke naam Amazona amazonica is een enorme Amazone-papegaai. Het is een mooie en populaire vogelsoort. Het is een inwoner van tropisch Zuid-Amerika, van Colombia, Trinidad en Tobago tot Peru, Bolivia en centraal Brazilië in het zuiden.
Lees Verder
Vogelfamilies

Cubaanse ara (Ara tricolor) Beschrijving

Cuba Macao, of Cubaanse rode ara, wetenschappelijke naam Ara driekleur, een inheemse soort Macao afkomstig van het hoofdeiland Cuba en het nabijgelegen Isla de la Juventud, die aan het einde van de 19e eeuw verdween. De relatie van de Cubaanse ara met andere ara's van zijn soort is lange tijd onzeker geweest, maar men denkt dat hij nauw verwant is aan de rode ara, die wat uiterlijk vertoont.
Lees Verder
Vogelfamilies

Torenvalk Havik (Falco sparverius) Vogelprofiel

De torenvalk, wetenschappelijke naam, Falco sparverius is een roofvogelsoort in de Torenvalkgroep van familie Falconidae. Het is ook bekend als Europese Torenvalk, Euraziatische Torenvalk of Oude Wereld Torenvalk. In Groot-Brittannië, waar geen andere oftalmische soort wordt gezien, is de torenvalk algemeen bekend als "The Nestle".
Lees Verder
Vogelfamilies

Jersey Buff Turkije - Rasprofiel | Feiten | Eigenschappen | Eieren

De Buff of Jersey Buff is een ras van een thuiskalkoen, genoemd naar zijn buff-gekleurde verenkleed. De Jersey Buff-kalkoen is een thuiskalkoen uit het midden van de Atlantische Oceaan. In dit artikel ga ik het hebben over Jersey Buff kalkoenkuikens, ras, verzorging, profiel, feiten, etc. Jersey Buff Turkije profiel Het is genoemd en beroemd om zijn verbluffende buff-kleurige verenkleed en het wordt ook gewoon erkend als Buff kalkoen.
Lees Verder
Vogelfamilies

Grote Geelpootruiter - Vogels met gele poten en voeten

Grote Geelpootruiter is een vogel met kleine koppen, met heldere, lange halzen en heldergele poten, de helft weer groter dan de lagere Geelpootjes, kleiner dan de Marmeren Godwitts. Grote Geelpootvogels zijn een aantrekkelijke vogel op de bank in de fokkerij, met dikkere, dikkere banden op de borst en nek. Boreale Canadese muggen geteisterde moerassen waar grote geelbenen worden gezien tijdens de meeste migraties tijdens het passeren van broedgebieden in winterse omgevingen.
Lees Verder
Vogelfamilies

Kuifeendje - Ras | Verzorging | Voeding | Profiel

Nestelende eenden worden bijna het hele jaar door ontdekt, afhankelijk van de locatie van de kuifeendjes. Binnen de buitensporige hoogten van de Andes kunnen energetische nesten het hele zomerseizoen van oktober tot april worden ontdekt. Feiten over de kuifeendjes Het seizoen is korter in Patagonië en de Falklands, met nesten ontdekt van september tot januari.
Lees Verder
Vogelfamilies

American Avocet Bird - Feiten | Bereik | Habitat

De Amerikaanse kluut (Recurvirus americana) is een veel zwaardere in de acetaat- en steltfamilies, Recurvirostria. American Avocet brengt het grootste deel van zijn tijd door in ondiep water of op grondplaten, waar hij vaak zijn kreeftachtigen en insectenroofdieren aantreft die vaak met hun snavel naast het water zwaaien. Waar kunnen Amerikanen worden vermeden?
Lees Verder
Загрузка...