Categorie Vogelfamilies

Encyclopedie | Drongo - Wiki
Vogelfamilies

Encyclopedie | Drongo - Wiki

Encyclopedie | Drongo - Wiki .. | Drongo - Vicky .. Drongo Drongo is een geslacht van zangvogels, de enige in de drongofamilie.Vertegenwoordigers van het geslacht leven in tropische en subtropische streken van Afrika, Azië en Australië.

Lees Verder
Vogelfamilies

Parelhoenders grootbrengen - Kippen | Winst | Ei | Vlees | Kuikens

Heeft u er ooit aan gedacht om uw individuele parelhoen groot te brengen? Misschien ga je ervan uit dat hun 'chi-chi-chi' zo vervelend is dat je niet aanneemt dat je het zou kunnen verdragen. Parelhoen grootbrengen In dit artikel ga ik het hebben over het grootbrengen van parelhoenders met kippen, keets, voor vlees, in de achtertuin, kuikens, voor winst, voor eieren, in de winter, etc.
Lees Verder
Vogelfamilies

African Grey Parrot Intelligence - Onderzoeksresultaten

Afrikaanse grijze papegaai is een prachtige vogel met een hogere intelligentie. Het papegaaienbrein lijkt sterk op het primatenbrein: de papegaai heeft een groot gebied dat fungeert als een stukje informatie superhoog tussen de twee hoofdgebieden van de hersenen. Je hebt met papegaaien geleefd of gewerkt, maar je weet uit eerste hand dat ze erg intelligent zijn.
Lees Verder
Vogelfamilies

Duck Adaptations- Adaptive Features of the Duck

Eendaanpassingen maken ze veilig in vijandige omgevingen. Hun tenen met zwemvliezen, die verbindingen hebben tussen hun teenachtige cijfers, helpen hen sneller te zwemmen, terwijl bepaalde eigenschappen van hun snavels, net als de pecten van de wilde eend, kleine tandachtige kammen aan de rand van hun snavel die hen helpen bij het eten door het water uit de maaltijden persen.
Lees Verder
Vogelfamilies

Plymouth Rock Chicken - Patrijs, Gestreept, Wit, Blauw, Zilver

Plymouth Rock is een Amerikaans kippenras. Het werd voor het eerst gezien in Massachusetts in de negentiende eeuw en was gedurende het grootste deel van het begin van de twintigste eeuw het meest populaire kippenras in de Verenigde Staten. Het is een ras met twee doelen, gekweekt voor zowel zijn vlees als bruine eieren. Het is bestand tegen kou, gemakkelijk te bedienen en kan goed zitten.
Lees Verder
Vogelfamilies

Giant Kingfisher Feiten | Beschrijving | Bellen | Grootte | Geluid

De gigantische ijsvogel, wetenschappelijke naam Megaceryle maxima, is de belangrijkste ijsvogel in Afrika, de plaats waar het een vaste kweekduivin is over het grootste deel van het continent ten zuiden van de Sahara, met uitzondering van het dorre zuidwesten. Dit artikel geeft een overzicht van het pad, de roep, de grootte, het geluid van de reuzenijsvogel, Zuid-Afrika, enz.
Lees Verder
Vogelfamilies

Parakeet Auklet Feiten en identificatie

De parkietalklet heeft een breed scala van alle Alaska-auklet, maar heeft niet dezelfde grootte van vee als anderen in de zee of broedkolonies. Een korte duik en duik in zee, de Bearings Sea en de zomer aan de zuidkust van Alaska. Loopt meestal in paren of kleine groepen. De parkietalklet is een kleine, intensieve zeevogel van ongeveer negen tot tien centimeter lang.
Lees Verder
Vogelfamilies

Zwarte scholekster (Haematopus bachmani) Feiten

De zwarte scholekster, wetenschappelijke naam Haematopus bachmani, is een opvallende zwarte kip ontdekt aan de kustlijn van westelijk Noord-Amerika. Het strekt zich uit van de Aleoeten in Alaska tot de kust van het schiereiland Baja California. Dit artikel gaat over zwarte scholekster. Zwarte scholekster De zwarte scholekster is de enige adviseur van het scholeksterhuishouden (Haematopodidae) over de meeste van zijn varieteiten, nauwelijks overlappend met de Amerikaanse scholekster (H.
Lees Verder
Vogelfamilies

Geringde ijsvogel - Feiten | Bereik | Grootte | Bel

De Ringed Kingfisher, wetenschappelijke naam Megaceryle torquata, is een grote, opvallende en luidruchtige ijsvogelkip die over het algemeen wordt ontdekt naast de afnemende Rio Grande-vallei in het meest zuidoostelijke Texas in Amerika via Midden-Amerika naar Tierra del Fuego in Zuid-Amerika. Dit artikel geeft een overzicht van het assortiment geringde ijsvogels, vrouwtje, afbeeldingen, Costa Rica, roep, maat, etc.
Lees Verder
Vogelfamilies

Veel voorkomende Murre of Guillemot (Uria aalge) feiten

De Murre of de Zeekoet (Uria aalge) is een grote alk. Het heet Thin Bill Building van Noord-Amerika. Het heeft een circulatiedistributie in de laag-Arctische en boreale wateren in de Noord-Atlantische Oceaan en de Noordelijke Stille Oceaan. Hij brengt het grootste deel van de tijd door op de oceaan terwijl hij landt op de rotsachtige bergkusten of op de eilanden.
Lees Verder
Vogelfamilies

Pionus Parrot Bird - Hoeveel kost een pianopapegaai?

De prijzen voor verschillende soorten pionus-papegaaivogel kunnen variëren van $ 200 tot $ 900, afhankelijk van de zeldzaamheid. Pionus papegaaivogel is schattig en gaaf om te zien. Zijn de Pionus papegaaipotten goed? Pionus papegaai als huisdier. Pionus-papegaaien worden als gedomesticeerd beschouwd, hoewel sommige soorten in gevangenschap zeer zeldzaam zijn. Witte toetsenbord pionus papegaai als huisdier Gemeenschappelijke namen.
Lees Verder
Vogelfamilies

Zwarte zeekoet (Cepphus grylle) Beschrijving

De zwarte zeekoet of tystie, wetenschappelijke naam Cepphus grylle, is een middelgrote zeevogel van de alcidefamilie, Alcidae, die inheems is langs de noordelijke Atlantische kusten en de Noord-Amerikaanse kusten. Het leeft in veel van zijn verschillende gebieden, maar enorme populaties uit de overmatige arctische gebieden trekken in de winter naar het zuiden.
Lees Verder
Vogelfamilies

Kleine geelbenen - Hoe te differentiëren met grotere geelpoten

De borsten van broedvogels hebben slechts een lichte belemmering voor variabele hoeveelheden, met Kleine Geelpootjes is een slanke, luidruchtige vogel met lange poten en felgekleurde poten die hem zijn naam geven. Kleinhoofdige en grappige kustvogel met felgele poten en een slanke snavel. Kleine Geelpootjes Op het eerste gezicht zien de twee soorten er identiek uit zonder de gelige vormen, ze werden gewoon op de aarde geplaatst om de baby's van de vogel af te leiden.
Lees Verder
Vogelfamilies

Grey Heron - Profiel | Feiten | Jeugd | Habitat | Communicatie

De grijze reiger, zilverreiger, grijze ooievaar of grijze reigervogel, wetenschappelijke naam Ardea cinerea is een roofvogel met lange poten van de reigersfamilie, Ardeidae, die inheems is in het gematigde Europa en Azië en bovendien in delen van Afrika. In dit artikel ga ik het hebben over het profiel, de beschrijving, de habitat, de jonge reiger, de blauwe reiger, de feiten, enz.
Lees Verder
Vogelfamilies

Cayuga Duck - Eieren | Vrouw | Grootte | Feiten | Levensduur

In overeenstemming met de inheemse overlevering ontwikkelde het Cayuga-eendenras zich uit een paar ongetemde ganzen {die een} molenaar in Dutchess County, New York, ving in zijn molenvijver in 1809. In dit artikel ga ik het hebben over Cayuga-eendeneieren , vrouwtje, baby, eikleur, grootte, feiten, levensduur, enz. Dit rapport lijkt traditioneel onnauwkeurig te zijn en is zeker een verslag van de Gadwall-eend zoals gerapporteerd in de Birds of America door John J.
Lees Verder
Vogelfamilies

Aalscholvervogel Beschrijving en feiten

Aalscholver, wetenschappelijke naam Falcocorax carbo is een prachtige vogel in heel Australië op het noordelijk halfrond, aalscholver in India en zwarte shag in Nieuw-Zeeland in het zuiden, een groot lid van de aalscholverfamilie van zeevogels. Beschrijving De aalscholver is een grote zwarte vogel maar heeft een breed scala aan maten in een breed scala aan soorten.
Lees Verder
Vogelfamilies

Black-headed Grosbeak Beschrijving en feiten

De kardinaal met zwarte kop, wetenschappelijke naam Pheucticus melanocephalus, is een middelgrote, zaadetende vogel uit dezelfde familie vanwege de noordelijke kardinaal, de Cardinalidae. Kruiskruid met zwarte kop Er wordt over het algemeen over gedacht als soortgenoot met de kardinaal met roze borst (P. ludovicianus) waarmee hij op de American Nice Plains hybridiseert.
Lees Verder
Vogelfamilies

Poicephalus Parrot feiten en soorten

Poicephalus-papegaaien zijn de "grote sterren" van hun merkstaartveren en hebben grote koppen. Deze vogels staan ​​bekend als een van de coole papegaaiensoorten, en een goedgevulde Poicephalus-papegaai kan een geweldige gezelschapsdier zijn. De vier Poicephalus worden gewoonlijk als huisdier gehouden: Senegalese papegaaien, moederspapegaaien, roodbuikpapegaaien en bruinkoppapegaaien.
Lees Verder
Загрузка...