Categorie Vogelfamilies

Vogelfamilies

Voor kuikentjes zorgen - een handige gids

Het verzorgen van babycheques zorgt voor een hoog rendement in de vorm van zowel financiële winst als mentale tevredenheid. Als u goed voor kuikentjes kunt zorgen, zien we ons succes. Deze zorggids voor kuikentjes kan je hopelijk uitgebreid helpen. Zorgen voor kuikentjes Broedmachine Benodigdheden: Elk kind wil 0.
Lees Verder
Vogelfamilies

Blauwgrijze ara (Anodorhynchus glaucus) Profiel

De blauwgroene ara, wetenschappelijke naam Anodorhynchus glaucus, is een grote, geheel blauwe Zuid-Amerikaanse papegaai, een lid van een gigantische groep neotropische papegaaien die algemeen bekend staat als ara's. Grijsgroene ara (Anodorhynchus glaucus) Profiel Deze blauwgroene ara, waarvan doorgaans wordt aangenomen dat hij uitgestorven is, wordt zorgvuldig in verband gebracht met Lear's ara A.
Lees Verder
Vogelfamilies

Parasitaire Jaeger (Stercorarius parasiticus) profiel

Parasitaire jaeger, wetenschappelijke naam, Stercorarius parasiticus is een zeevogel. Behoort tot Stercorariidae van de Jager-familie en staat ook bekend als de Arctische jager, Arctische jager of parasitaire jager. Het woord "Jaeger" komt van het Duitse woord Jaeger, wat "jager" betekent. De Engelse naam “Skua” komt van de farao's naam Skigvur, waar Skyevoy bekend staat om zijn vogelkolonie.
Lees Verder
Vogelfamilies

Aylesbury eendje - Verzorging | Grootte | Feiten | Looptijd

Het Aylesbury-eendje, met zijn schattige uiterlijk, is een superieur vleesras als het volwassen is. De volwassen mannetjes wegen ongeveer tien kilo en de volwassen vrouwtjes 9 kilo. In dit artikel ga ik het hebben over Aylesbury eendjes, verzorging, etc. Aylesbury eendje Historisch verleden De Aylesbury staat, net als de Orpington, bekend als na de plaats van ontstaan, de Vale of Aylesbury, Engeland.
Lees Verder
Vogelfamilies

Banded Kingfisher Bird - Feiten | Geluid | Nummer | Gewicht

De gestreepte ijsvogel, wetenschappelijke naam Lacedo pulchella, is een boomijsvogel die aanwezig is in tropische laaglandbossen in Zuidoost-Azië. Het is het enige lid van het geslacht Lacedo. Dit artikel geeft een overzicht van de oproep, geluid, vogel, Thailand, Maleisië, zang, feiten, gewicht, enz. Banded kingfisher Vrouwelijke en mannelijke volwassen gestreepte ijsvogel is totaal verschillend in verenkleed.
Lees Verder
Vogelfamilies

Cayuga Duck Female -Profile | Feiten | vs mannelijk | Kwakzalvers

Het vrouwtje van de Cayuga-eenden is een eend uit de middenklasse en weegt gemiddeld zeven kilo, een kilo minder dan dat van een volwassen mannetje. In dit artikel ga ik het hebben over Cayuga eend vrouwtje vs mannetje, kwakzalver, profiel, feiten, eieren, productie, vlees, etc. Cayuga eend vrouwtje profiel De Cayuga heeft een gitzwarte snavel met af en toe wat olijf ideeën en de tenen zijn zwart te schemerig.
Lees Verder
Vogelfamilies

Blue and Gold Macaw Diet in Wild, Pet en Captive

De blauwe en gouden ara volgen in de ene omstandigheid één dieet en in andere anders. In het wild eten de meeste ara's, waaronder blauwe en gouden ara's, een verscheidenheid aan zaden, plantmateriaal, fruit en noten. In dit artikel geven we een overzicht van een blauw- en goudara-dieet in verschillende situaties. Blauwgele ara-dieet Wilde ara's hebben veel vet in hun dieet, wat acceptabel is voor een vogel die door de regen vliegt, op zoek is naar voedsel, nestelende en voedende vogels.
Lees Verder
Vogelfamilies

Crested Pekin Duck - Feiten | Profiel | Kenmerken

De Pekin of White Pekin, of Crested Pekin Duck is een Amerikaans ras van huiseenden, voornamelijk gefokt voor vlees. Crested Pekin is afkomstig van vogels die in de negentiende eeuw vanuit China naar de VS zijn geleverd en wordt nu in veel delen van de wereld gefokt. Crested Pekin Duck: Profiel Crested Pekin Duck is meestal algemeen bekend als de Amerikaanse Pekin om hem te onderscheiden van de Duitse Pekin, een duidelijk en apart ras dat is afgeleid van de identieke Chinese taalinventaris, maar met een totaal andere fokkerij.
Lees Verder
Vogelfamilies

51 Macaw Interessante feiten die elke vogelliefhebber kent

Macaw is een van de favoriete huisdieren die mensen willen hebben met zijn vele interessante feiten. Hun fascinerende verenkleed, acrobatische kappertjes, aviaire charisma en soms unieke persoonlijkheden zijn onvermijdelijk. Dit artikel geeft een overzicht van interessante feiten over ara's. Macaw Interessante feiten Ze zijn ongelooflijk goede donzige metgezellen.
Lees Verder
Vogelfamilies

IJslandse meeuw (Larus glaucoides) Beschrijving

De IJslandse meeuw, wetenschappelijke naam Larus glaucoides, is een middelgrote meeuw die broedt in de Arctische gebieden van Canada en Groenland, maar niet in IJsland, hoewel de naam doet vermoeden, de plaats waar hij alleen de hele winter wordt gezien. De geslachtstitel komt van het Latijnse larus, wat lijkt te hebben verwezen naar een meeuw of een andere gigantische zeevogel.
Lees Verder
Vogelfamilies

Amazon Kingfisher Bird - Feiten | Omschrijving

De Amazone-ijsvogel, wetenschappelijke naam Chloroceryle amazona, is een ingezetene broedende ijsvogel in de laaglanden van de Amerikaanse tropen van het zuiden van Mexico naar het zuiden via Midden-Amerika tot het noorden van Argentinië. Dit artikel geeft een overzicht van feiten over amazone ijsvogels, roofdieren, geluid, roep. Amazon Kingfisher Beschrijving De Amazone ijsvogel lijkt op de onervaren ijsvogel die zijn variatie deelt, maar hij is een stuk groter dan zijn verwant en drie tot vier exemplaren zo zwaar.
Lees Verder
Vogelfamilies

Kunnen eenden en kippen goed samenleven in hetzelfde hok?

Kunnen eenden en kippen samenleven? Een veel voorkomende vraag die we stellen en zoeken naar antwoorden. Er zijn veel gecombineerde meningen over het samen houden van kippen en eenden in hetzelfde verblijf. In dit artikel gaan we antwoorden vinden. Kunnen eenden en kippen samenleven of niet. Ze moeten in aparte omheiningen worden bewaard, maar ik heb mijn kippen en eenden een paar jaar samen gered met slechts een paar problemen.
Lees Verder
Vogelfamilies

Europese Zilvermeeuw (Larus argentatus) Feiten

Zilvermeeuw, wetenschappelijke naam Larus argentatus is een grote meeuw, die tot 66 cm lang is, of 26 inch lang in hun eenvoudige, gladde en slanke lichaamsvorm. Een van de meest bekende van alle bloemen aan de kust van West-Europa, het was ooit overvloedig. Europese zilvermeeuw omvat Noord-Europa, West-Europa, Centraal-Europa, Oost-Europa, Scandinavië en de Baltische staten.
Lees Verder
Vogelfamilies

Slechtvalk Range, Habitat en migratie

Slechtvalk is een roofvogel die over de hele wereld leeft. De habitat van de slechtvalk is afhankelijk van het type mes, en ze leven in de droge woestijn, tropische wouden en overal in het midden van het noordpoolgebied! Dit artikel geeft een overzicht van de habitat van de slechtvalk.
Lees Verder
Vogelfamilies

Water (of Cerylid) Kingfisher Bird - Beschrijving | Feiten

De Cerylid Kingfishers zijn een van de drie verschillende teams van ijsvogels. Vaak bekend als de Water Kingfisher, is het soms de opvallende ijsvogel die over de hele wereld boven meren, vijvers en moerassen zweeft. Water Kingfisher feiten Ze variëren van buitensporige tot lage breedtegraden in Eurazië, Afrika en de Nieuwe Wereld, maar ze ontbreken in Australazië.
Lees Verder
Vogelfamilies

Minste Roerdomp - Profiel | Habitat | Geluiden | Vliegen | Nest | Bereik

De kleinste roerdomp is een van de kleinste reigers, gemaakt om te wonen in dichte moerassen. In plaats van in het ondiepe water te waden, zoals de meeste reigers doen, klimt de Kleinste Roerdomp tussen riet en lisdodde en klampt zich met zijn lange tenen vast aan de stengels. Minste roerdomp profiel In dit artikel ga ik het hebben over de minste roerdomp, versus groene reiger, bereik, versus Amerikaanse roerdomp, habitat, afbeeldingen, geluiden, vliegen, nest, etc.
Lees Verder
Vogelfamilies

Baby Indian Runner Ducks - Feiten | Eet | eruit zien | Voeden

Baby Indiase loopeenden zijn schattig en productief en hebben een hogere groeisnelheid. Indiase baby-loopeenden komen veel voor in de natuur en zijn er in overvloed in de bedrijven. In dit artikel ga ik een overzicht geven van het profiel van Indiase loopeenden voor baby's Het profiel van Indiase loopeenden voor baby's Teruggrijpend naar bowlingkegels met snavels en zwemvliezen, zijn Indiase loopganzen gemakkelijk te verzorgen huisdieren die plagen en onkruid in het hele huis kunnen beheersen naast eieren en vlees op het keukenbureau.
Lees Verder
Vogelfamilies

Gemarmerde grutto - Waar nestelen grutto's?

De kustvogels hebben een aantal interessante snavelformaten, en de gemarmerde grutto met zijn nationale snavel is geen uitzondering. Het zonk weg in zijn twee ton lange en ietwat gebogen water. Marmeren Grutto Limosa Fedoya. Bestelling: Charadriform; Familie: Scolopacidae. Marmeren Grutto Marmeren Grutto (Limosa fedora) is een grote kustvogel.
Lees Verder
Vogelfamilies

Fischer's Lovebird - Persoonlijkheid | Mutaties | Prijs | Te koop

Hoewel niet zo intens als sommige grotere papegaaien, kan de dwergpapegaai van Fischer toch een hoge, hoge schets produceren, vooral als ze je aandacht trekken. Hun gewone patat en pompoenen zijn niet overdreven luid, maar er wordt graag over gepraat. Prijs selecteren Fisher's Lovebird met de juiste prijs. Fisher's Lovebirds zijn populaire gezelschapsvogels - goed voor iedereen.
Lees Verder
Vogelfamilies

Amerikaanse Torenvalk (Falco sparverius) Vogelprofiel

Amerikaanse torenvalk, wetenschappelijke naam Falco sparverius is de kleinste en meest voorkomende valk in Noord-Amerika. Het heeft ongeveer twee tot één dimensie in grootte in vergelijking met ondersoorten en geslachten, verschillend van de grootte van een rouwduif in het gewicht van een blauwe inventaris. De Amerikaanse torenvalk komt ook voor in Zuid-Amerika en is een gevestigde soort die zeventien ondersoorten heeft ontwikkeld om zich aan te passen aan verschillende omgevingen en habitats in de Verenigde Staten.
Lees Verder
Загрузка...