Vogelfamilies

Cayuga Duck Female -Profile | Feiten | vs mannelijk | Kwakzalvers

Pin
Send
Share
Send
Send


Het vrouwtje van de Cayuga-eend is een eend uit de middenklasse en weegt gemiddeld zeven kilo, een kilo minder dan dat van een volwassen mannetje. In dit artikel ga ik het hebben over Cayuga eend vrouwtje vs mannetje, kwakzalver, profiel, feiten, eieren, productie, vlees, etc.

Cayuga eend vrouwelijk profiel

De Cayuga heeft een gitzwarte snavel met af en toe olijfachtige ideeën en de tenen zijn zwart tot schemerig. Het verenkleed is een verbluffend gitzwart met een iriserende kever onervaren glans in het juiste licht.

Als je hun geslacht eerder wilt informeren dan de mannetjes hun gekrulde staartveren na ongeveer 10 weken ontwikkelen, let dan op hun kwakzalver.

Zodra ze beginnen te kwaken, besluit u ze afzonderlijk te bepalen en let op het geluid dat ze maken. Als het kwaakt, is het een zij. Als het een raspende schors maakt, is het een hij.

Dit is een van de eendenrassen die in Noord-Amerika zijn ontwikkeld. Het is een winterhard en rustig ras.

Deze eenden zijn het meest bekend vanwege zijn of haar verenkleed, dat uitstekend groenachtig zwart is. Ze zijn redelijk mooi om te zien bij daglicht.

Vroeg in het seizoen zijn Cayuga-eieren normaal gesproken zwart of donkergrijs, en vervagen tot zacht grijs of blauw tijdens het legseizoen.

De vrouwelijke Cayuga-eend is volgzaam van temperament en heeft een uitstekend karakter. Het is een van de moeilijkste van alle huiseenden. Ze worden gewoon getemd als ze met de hand worden grootgebracht. Ze zijn erg koud en kunnen de wrede winters van het noordoosten verdragen.

De Cayuga is een van de weinige eendenrassen die afkomstig zijn uit de VS. Hij komt uit het Lake Cayuga-gebied in de staat New York en er wordt gedacht dat hij is ontwikkeld uit de wilde Black Duck.

Vrouwelijke Cayuga-eend heeft een prachtige kleur, en ze zijn een zeer goede soort om te laten zien.

Vrouwelijke Cayuga is winterhard en kan een groot aantal nakomelingen produceren, ongeacht de koude temperaturen.

In tegenstelling tot de meeste eendenrassen, broeden Cayuga's hun eigen eieren die binnen 28 dagen uitkomen.

Cayuga's hebben een rustig, volgzaam temperament. Als ze met de hand worden opgestoken, zijn het geweldige, tamme huisdieren.

Vrouwtjes hebben een heel goede, onervaren glans op hun groenzwarte veren, hoewel het vooral duidelijk is aan de bovenkant van het mannetje.

En dus hebben ze zwarte of olijfkleurige betalingen, donkerbruine ogen en donkerzwarte tot zwarte schachten en tenen.

De Cayuga is een eenvoudige kip om te onderhouden waardoor hij niet vaak het huis uitloopt. Het is niet in staat om effectief te vliegen vanwege zijn zwaardere lichaamsgewicht in vergelijking met kleinere eendenrassen.

Vrouwtje Cayuga heeft een rustig, volgzaam temperament. Met hoogwaardige zorg wonen ze 8-12 jaar.

De Black Cayuga is een huiseend die wordt grootgebracht voor de productie van eieren en vlees, maar mensen bewaren ze ook als huisdieren.

Zijn kwakzalver is niet zo luid als de vrouwtjes zijn redelijk luidruchtig, terwijl het mannetje meestal stom is.

Het temperament van de Cayuga is volgzaam en de volwassen Cayuga-eend geniet van het eten van slakken, naaktslakken en de meeste verschillende insecten.

Vreemd genoeg worden Cayuga's na een aantal jaren vrijwel geheel wit en krijgen hun zwarte benen een oranjeachtige kleur naarmate ze ouder worden.

Bovendien hebben hun eieren schelpen die tegen het begin van het seizoen zwart of donkergrijs kunnen zijn, en aan het einde van het seizoen bliksem tot zacht grijs, blauw, onervaren en zelfs wit.

De vrouwelijke Cayuga-eend is een ontspannen kip en legt ongeveer 130-180 gigantische eieren met een gewicht van 75-90 gram per jaar.

Bekijk de video: Zijn al die middelen tegen artrose kwakzalverij? (Januari- 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send