Vogelfamilies

Baby Indian Runner Ducks - Feiten | Eet | eruit zien | Voeden

Pin
Send
Share
Send
Send


Baby Indiase loopeenden zijn schattig en productief en hebben een hogere groeisnelheid. Indiase baby-loopeenden komen veel voor in de natuur en zijn er in overvloed in de bedrijven. In dit artikel ga ik een overzicht geven van Indiase baby-loopeenden

Baby Indiase loper eenden profiel

Teruggrijpend op bowlingkegels met snavels en zwemvliezen, zijn Indiase loopganzen gemakkelijk te verzorgen huisdieren die naast eieren en vlees op het keukenbureau mogelijk ongedierte en onkruid in het hele huis kunnen beheersen.

De ganzen zullen zo ongeveer zichzelf redden als je een roofdierbestendig areaal hebt waar ze kunnen rondlopen, maar je moet aanvullend voer aanbieden om hun plan voor gewichtsvermindering bolvormig te maken.

Baby Indiase runner eend Geschiedenis

De Baby Indian loopeenden behoren tot de meest eenvoudig herkenbare ganzen en zijn altijd al geliefd geweest als gevolg van hun allure, hun uiterlijk en overmatige eierproductie. Het is de verste vorm van het normale Mallard-ras.

De Runner arriveerde in het VK vanuit Azië in de jaren 1850, maar hij bestaat zeker al veel langer. Het kwam voor in de hiërogliefen van historische Javaanse tempels en is een van de afstammelingen van de normale hoedende ganzen van het Indo-Chinese schiereiland.

De Baby Indian loopeenden zijn gebruikt om nieuwe rassen te creëren, zoals de Khaki Campbell. Indian Runners zijn uitgeroepen tot de favoriete eend van Omlet.

Gedrag

Deze Baby Indian loopeenden zijn misschien wel de factor die het dichtst in de buurt komt van een pinguïn of een slenterende wijnfles. Je zult vele fijne uren kunnen doorbrengen met het kijken naar deze slanke wezens die door je achtertuin lopen.

Ze willen vaak veel minder water dan verschillende soorten en kunnen zich redden met slechts een bak water om hun hoofd in te dompelen.

Deze vogels hebben een fantastisch karakter, maar kunnen soms matig schrikachtig zijn. Ze komen vaak voor als het gaat om de mate van geluid.

Baby Indiase loopeenden voeren

Voer uw Baby Indian loopeenden startersmaaltijden voor ganzen of recreatievogels - voer geen medicinale kuikenstarter, aangezien eendjes met extra gevoeligheid reageren dan ander gevogelte en hoe dan ook pure immuniteit hebben voor de meeste ziekten van de pluimveehouderij.

Zorg ervoor dat kuikens water hebben dat toegankelijk is na hun voer, aangezien ze na elke hap water moeten drinken om te voorkomen dat ze stikken.

Verwissel ganzen in het telersrantsoen na de leeftijd van 2 weken en meng de helft en de helft met tarwe na 5 weken. Wissel na 24 tot 26 weken over op volwassen maaltijden.

Wintervoeding

In de winter zijn elke vegetatie en beestjes schaarser. Mogelijk moet u het gewichtsverminderingsplan van uw ganzen aanvullen met graan en recent groen.

Tarwe levert extra proteïne dan maïs, waardoor het echt een perfecte wintermaaltijd is.

Uw Indiase loopkuikens zullen er plezier in hebben om ze onder het water te selecteren voor het geval u ze in uw vijver strooit en in een ondiepe ruimte naar de onderkant laat zinken.

Het is ook mogelijk om het in een maaltijdpan met water te doen, zodat de ganzen erin kunnen, maar knaagdieren zullen dat niet kunnen.

Tijdens het barre klimaat kun je een kom met maïs onder je driezijdige schuilplaats wegzetten om je ganzen extra energie te geven om de kou te bestrijden.

Meenemen

De Indiase loopeend is een favoriet ras van veel individuen. Het is een lichtgewicht eend die rijpt op ongeveer 4 -4,5 lbs voor de woerd en drie halve - 4 lbs voor de kippeneend.

Het bekende kenmerk is een langgerekte en glanzende lichaamsbouw met een rechtopstaande wagen.

Ze zijn een uitstekende keuze voor het leggen van eieren, waarbij de Fawn en White Runner de favoriete kleur van eend zijn. Ze komen oorspronkelijk uit Maleisië en deze eend waggelt niet, ze rennen.

Ze zijn toegelaten tot de American Customary of Perfection in 1898, zijn erg energiek en zoeken voortdurend naar vegetatie en insecten om te eten. Ze hebben een krachtige kudde-intuïtie en schrikken eenvoudigweg.

Bekijk de video: Our pet Peking and Indian Runner ducks morning routines. (Januari- 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send