Vogelfamilies

De verleidelijke weduwe kijkt gratis online

Pin
Send
Share
Send
Send


In de mode-industrie is de combinatie van optimale kwaliteit en comfortabele pasvorm met een korte time-to-market een kwestie van kennis en ervaring. Maar nu speelt ook technologie hier een steeds belangrijkere rol. Vidya stroomlijnt het ontwerpproces voor nieuwe modellen - niet alleen door tijd te besparen, maar ook door efficiënte modeltesttechnieken.

De resultaten zijn indrukwekkend: nu tweederde van alle modellen in ontwikkeling is, kunt u veel tijd en geld besparen.

  • hoge kwaliteit en efficiëntie van het ontwerpproces,
  • communicatieplatform voor het coördineren van de werkfasen zonder verwijzing naar het land en de regio,
  • het gebruik van echte vormen en volumes van het lichaam bij het ontwerpen van ontwerp en stijl,
  • besparingen op fysieke prototypes.

3D visualisatie en modellering.

Vidya is de toonaangevende tool voor het modelleren van stijlen. Hiermee kunt u gestandaardiseerde snijpatronen visualiseren en volledig nieuwe informatie in het ontwerpproces introduceren, bijvoorbeeld de gemiddelde lichaamsmaten van uw klanten als model gebruiken of ornamenten maken en aanbrengen buiten de standaardmaten. Daarnaast kunt u digitale 3D-data direct gebruiken ter voorbereiding op werk, in marketingprocessen en bij verkoop.

Fouten in de lengte van de broek, de verkeerde uitlijning van het patroon, de locatie van de plooien - in Vidya zijn alle details opvallend. Dit bespaart tijd en geld tijdens het ontwerpproces. In Vidya-versie 20.13 is de weergave van materialen verbeterd en is het gemakkelijker geworden om met het programma te werken.

Mensen in 3D

Vidya heeft basisavatars gemaakt op basis van tabellen met standaardformaten. Deze 3D-software wordt sinds 2013 geleverd bij een breed scala aan scanners en bustes. Het is gebaseerd op de lichaamsgrootte-gegevens van iSize. Zo kunt u met de visualisatietool direct rekening houden met specifieke doelgroepen of merkmodellen in het ontwerpproces. Hierdoor wordt in combinatie met iSize en Cad Assyst een continu proces van het aanpassen van de snit volgens het nieuwe maatsysteem verzekerd, bijvoorbeeld voor nieuwe doelgroepen of in verband met de harmonisatie van Europese maatsnormen.

Houdingen en animatie

Scanatars en standaardmodellen kunnen in Vidya elke pose aannemen. Animatie is beschikbaar voor het geselecteerde model (stap zetten, armen strekken, gaan zitten). Met de nieuwe release kunt u extra bewegingen uploaden en automatisch scanners binden.

Optimale modelleerkwaliteit

Vidya reproduceert getrouw de textuur, het uiterlijk en de plooien van materialen, evenals de mate van pasvorm op het lichaam. U kunt dus zowel stijlen van rekbare stoffen als modellen met brede snit visualiseren. Het programma geeft op realistische wijze het soort naad weer en de verdichting van het materiaal, bijvoorbeeld veroorzaakt door ritsen of voering. Vidya 2013 is hier niet toe beperkt: direct tijdens het modelleren kunt u de textuur van het materiaal, het patroon of de afwerking van de stof instellen. Bovendien vertoont Vidya nu een glanzende textuur, gedeeltelijke glans, iriserende stof, gekreukte vouwen en ton-sur-ton patronen, evenals stoftextuur en naden (inclusief veelkleurig) aan de binnen- en buitenkant. Met de kleuroverlay-functie kunt u elke textuur in elke tint van een bepaalde kleurencombinatie (bijvoorbeeld uit Photoshop) reproduceren.

Realistische plooien

Tailleplooien, ruches, plooien of losse plooien - Vidya reproduceert elke variatie realistisch. Hierdoor biedt het programma digitale visualisatie van de meeste van uw collecties. U kunt dus het ontwerp en het silhouet van de snede regelen en het optimale project vinden - altijd in exacte overeenstemming met de originele tweedimensionale gegevens van het patroon.

Geavanceerde modelleringsmogelijkheden

Assyst biedt real-time weergave van hoge kwaliteit. Opgemerkt moet worden dat er een realistische weergave is van genaaide en genaaide elementen van verschillende diktes. Snijwijzigingen zijn direct zichtbaar in het lopende programma. Actief modelleren van een kledingstuk is ook mogelijk: tijdens het modelleerproces kun je knopen losmaken en vastmaken, op een knoop drukken om de kraag hoger of lager te zetten en nog veel meer.

Een belangrijke innovatie in de Vidya 2013-versie is de toename van het aantal weergegeven lagen van zeven naar 21, waardoor hoogwaardige weergave van complexe, meerlagige modellen mogelijk is. Daarnaast modelleert Vidya de schoudervullingen, bh-cups en padding: in de release van 2013 is het weergegeven materiaal vergroot tot 3 cm, hierdoor kun je het effect van de pufferjas checken of zien hoe de bh-pads het model zullen beïnvloeden . De 2013-versie is uitgerust met tal van nieuwe functies die het programma gemakkelijker maken om mee te werken: het is gemakkelijker om elementen zoals kappen te positioneren, je kunt individuele werkstappen in 3D-modus bekijken en directe foutmeldingen worden weergegeven. De Freeze-functie is vooral handig om die elementen van het model te blokkeren die momenteel niet worden verwerkt.

Interactie 2D en 3D

Wijzigingen die in Vidya zijn aangebracht, kunnen rechtstreeks worden overgebracht naar een 2D-patroon in Cad Assyst. Terwijl dit individuele functies betreft, bijvoorbeeld het aanpassen van het rapport, het verlengen en uitzetten van elementen of het bewerken van de rand van een element. De release van 2013 vereenvoudigt het voorbereidende werk in CAD dankzij de gelijktijdige naaifunctie: u kunt meerdere korte fragmenten tegelijk aan een groot element bevestigen. Het is handiger geworden om 3D-modellen van overhemden (okat / armsgat van de mouw) of een riem of broek te maken. De voorbereiding wordt nog efficiënter gemaakt met 2D-CAD 3D-weergavemogelijkheden. Met deze functie kunt u snel de positie van de patroonelementen controleren.

Innovatie winkel

3D-technologieën hebben zich goed bewezen in de wereld van verticale verbindingen. Vidya is een schakel in de procesketen met onder meer een 3D-bodyscanner, Intailor-software voor het werken met een kledingcatalogus, Cad.Assyst-software en een virtuele spiegel. Zo ontstaat een continu proces van modelontwikkeling tot aan de winkel, zowel op maat gemaakte collecties als afgewerkte producten: met behulp van een bodyscanner wordt uw klant omgetoverd tot een 3D-model. Cad.Assyst geeft gegevens over kledingstukken door of past aangepaste afmetingen toe op een geselecteerd 2D-patroon. Daarna kan de (echte) klant vrij experimenteren, en bij het afstemmen op bestelling, het product configureren door de juiste maat, materiaal, kleur of patroon te kiezen. Als resultaat kiest de klant het model dat hij leuk vindt. Virtuele aanpassing met echte afmetingen is natuurlijk mogelijk tijdens het ontwerpproces op een digitaal bedrijfsmodel.

Prestatie

Vidya is een van de krachtigste modelleertools op de kledingmarkt. In versie 20.13 zijn de prestaties verbeterd door de overgang naar een 64-bits systeem, waardoor de werksnelheid en de hoeveelheid RAM konden worden verhoogd. En door de simulatieresolutie van reeds gemodelleerde elementen te verhogen, wordt de snelheid nog hoger.

Vidya-kijker

Het gratis Vidya-programma voor het bekijken van modellen vergemakkelijkt hun coördinatie met aannemers en partners. Het ondersteunt Vidya 3D grafische formaten en stelt u dus in staat om 3D-modellen te bekijken zonder een Vidya-softwarelicentie.

Betrouwbare ondersteuning

We zullen u gedurende het hele project helpen, zodat uw innovatieve ideeën tot succes leiden - voor het juiste bedrag, op tijd en binnen het budget.

Joaquin Phoenix

Amerikaanse acteur en muzikant. Joaquin werd wereldberoemd door de rol van keizer Commodus in de film Gladiator. Voor zijn rol in The Master werd hij genomineerd voor een Oscar. Phoenix is ​​een veganistisch lid van Defense Animals and People for the Ethical Treatment of Animals. Joaquin heeft Russische roots, waar hij trots op is.

Aanbevolen om naar te kijken

Een verstokte rokkenjager wordt plotseling wakker in het lichaam van een sexy brunette

De nymfomane van de middelbare school Daniela gaat naar een religieuze school

Pin
Send
Share
Send
Send