Vogelfamilies

De gestreepte stekelige snavel is een soort zangvogels van de stekelige snavelfamilie

Pin
Send
Share
Send
Send


Prachtige liervogel (Menura novaehollandiae)

Brian Ralphs / Flickr

De mannetjes van de prachtige liervogels misleiden de vrouwtjes om te paren. Als een potentiële partner op het punt staat het demonstratiegebied van het mannetje te verlaten, voert hij een speciale D-song uit, die lijkt op de alarmsignalen van kleine vogels die een roofdier hebben opgemerkt. Het vrouwtje besluit dat het gevaar dichtbij is en blijft op zijn plaats, zodat het mannetje met haar kan paren. Het mannetje publiceert een soortgelijk lied tijdens het paren - op deze manier garandeert hij dat de partner de copulatie niet onderbreekt en niet wegrent. Zoals vermeld in het artikel voor het tijdschrift Huidige biologie, gebruiken mannetjes van sommige andere diersoorten vergelijkbare tactieken, maar met liervogels is het bijzonder moeilijk.

Australische liervogels (Menura) Zijn enkele van de beroemdste imitators in het wild. Hun mannetjes kunnen de stemmen van tientallen vogelsoorten en andere natuurlijke geluiden kopiëren. Sommige individuen nemen zelfs menselijke geluiden op in hun liedjes, zoals het gebrul van een kettingzaag of cameraklikken (hoewel dit gedrag zeldzaam is en mogelijk alleen bij vogels in gevangenschap). Een complexe mengelmoes van liederen van andere soorten is de eerste versie van de paringsdemonstratie van mannelijke liervogels. De tweede is een dans op een speciaal platform, een ronde aarden wal die door een man in het bos is gebouwd. Deze dans wordt begeleid door een reeks van vier stereotiepe liedjes. Drie daarvan, A-, I- en C-liedjes, zijn alleen kenmerkend voor liervogels, en het laatste, zogenaamde D-lied, lijkt op het geluid van een gemengde zwerm kleine passanten die een roofdier proberen weg te jagen (experts noemen dit gedrag pesten).

Een team van vogelaars onder leiding van Anastasia H. Dalziell van Cornell University besloot uit te zoeken wat de functie van de D-song is. De onderzoekers veronderstelden dat, hoewel de potpourri en dans de aandacht van het vrouwtje trekken en de fysieke kwaliteiten van het mannetje demonstreren, het nabootsen van een zwerm vogels een andere functie heeft. Het kan bijvoorbeeld dienen om een ​​potentiële partner te misleiden: bij het horen van nepalarmen van kleine vogels, zal het vrouwtje aannemen dat er een roofdier in de buurt is en op de speelplaats van het mannetje blijven, wat zijn kansen op paring vergroot.

Om dit idee te testen, hebben wetenschappers D-liedjes van elf mannelijke prachtige liervogels opgenomen en geanalyseerd (M. novaehollandiae​Het bleek dat ze een verbazingwekkende gelijkenis vertonen met de roep van een zwerm kleine passerinevogels die gezamenlijk een roofdier aanvallen. De D-liedjes van de bestudeerde individuen werden gedomineerd door de alarmerende signalen van goudbuikzwartvliegenvangers (Eopsaltria australis), roodharige stofdoeken (Acanthiza pusilla) en wenkbrauwstruiken (Sericornis frontalis​Minder vaak namen mannetjes de roep van andere passerinevogels op in de D-song, en sommigen van hen bootsten ook de alarmen van de buidelratten na. De auteurs merken op dat de mannetjes alleen signalen kopieerden van lokale soorten waarmee de vrouwtjes zeer vertrouwd waren.

De liervogels wisselden elkaar snel af van verschillende soorten en creëerden de overtuigende illusie van een zwerm zangvogels die de vijand aanvielen. Bovendien herhaalden ze zelfs de alarmsignalen met een snelheid die typerend is voor gesimuleerde vogels, en kopieerden ze meerdere huilende vogels tegelijkertijd en vanaf verschillende punten. Naast de stemmen van vogels namen liervogels imitatie van het geluid van hun vleugels op in de D-song.

De verbazingwekkende nauwkeurigheid van de liervogelimitatie werd bevestigd door veldexperimenten. Toen wetenschappers een opname van een D-song in het bos speelden, verzamelden zich evenveel vogels bij de spreker als bij het afspelen van echte mobbing-signalen. Tegelijkertijd wekte de medley van liederen, die de mannetjes tijdens de eerste versie van de demonstraties publiceren, niet veel belangstelling bij de vogels.

Na duizenden uren video-traps op dansvloeren van liervogels te hebben onderzocht, ontdekten Dyell en haar collega's dat de D-song slechts in twee situaties wordt uitgevoerd: wanneer het vrouwtje het territorium van het mannetje probeert te verlaten zonder met hem te paren, of direct tijdens copulatie. Terwijl het vrouwtje op het platform staat, voert het mannetje een paringsdans en liedjes van het type A-C uit, maar zodra ze haar verlaat, schakelt het vriendje enkele seconden over naar het D-lied. Tijdens het paren, dat ongeveer vijfenveertig seconden duurt voor liervogels (ongebruikelijk lang voor een zangvogel), beginnen mannetjes ook het D-lied te zingen zodra ze op het vrouwtje klimmen. Tegelijkertijd imiteren liervogels nooit de alarmoproepen van andere soorten, als er inderdaad een roofdier in de buurt is.

Het kost een liervogel veel tijd en moeite om het geluid van een zwerm vogels nauwkeurig te simuleren. De hoge kosten van de D-song en de context waarin het wordt gebruikt, impliceren dat het het reproductieve succes van de man aanzienlijk verbetert. Dit alles bevestigt volgens de auteurs hun aanvankelijke hypothese: het mannetje creëert een "akoestische val" voor het vrouwtje en gebruikt haar vermogen om alarmerende signalen van andere soorten te herkennen voor zijn eigen doeleinden. Als het vrouwtje de site probeert te verlaten, zal ze na het horen van het D-liedje bevriezen en krijgt het mannetje de gelegenheid om te paren. Als de paring al is begonnen, zorgt imitatie van alarmsignalen ervoor dat de partner op zijn plaats blijft en de copulatie niet onderbreekt. Tijdens het paren laat het mannetje zijn vleugels zakken en bedekt daarmee het hoofd van het vrouwtje - misschien om het haar moeilijker te maken het bedrog te herkennen.

Interessant is dat mannetjes van een andere soort vrouwtjes op een vergelijkbare manier bedriegen. Bijvoorbeeld, een mannelijke moerasantilope (Damaliscus lunatus) geeft een vals alarm als het merkt dat een vrouw op het punt staat zijn demonstratieruimte te verlaten. En mannelijke motten Ostrinia furnacalis uit de kruidenmotfamilie (Crambidae) imiteren het echolocatiesignaal van een vleermuis: bij het horen bevriest het vrouwtje, zodat het mannetje ongehinderd met haar kan paren. De D-song van de liervogels is echter veel complexer en perfecter. Diell en haar co-auteurs zijn van mening dat dit het bewijs is van een lange evolutionaire wapenwedloop tussen mannetjes en vrouwtjes van deze soort: de eersten zijn steeds bedrevener in het imiteren van de alarmen van andere soorten, en de laatsten leren onderscheid te maken tussen echte kreten die gepaard gaan met pesten. neppe.

Mannetjesliervogels zijn uitstekende zangers en hebben borstelige staarten. Meestal moeten zangvogels echter een compromis sluiten tussen een mooie stem en een indrukwekkend uiterlijk. Na analyse van de zang en kleur van 259 paren nauw verwante vogelsoorten, ontdekten Britse ornithologen dat hoe eentoniger de zang van het mannetje, hoe meer de kleur van zijn verenkleed verschilt van de kleur van het vrouwtje.

Gestreepte spiker

De gestreepte stekelige snavel is een soort zangvogel uit de doornfamilie. Gedistribueerd in West-Australië. Het wordt gevonden in open bossen en bossen waar eucalyptus domineert en waar een ontwikkeld kreupelhout is.

 • pusilla Pinnacle Acanthiza nana Gestreepte top Acanthiza lineata Bostop Acanthiza inornata Breedstaarttop Acanthiza
 • andere soorten broeden samen met de fluitkraai: geel-lumbale spiker Acanthiza chrysorrhoa zwart-wit waaierstaart Rhipidura leucophrys
 • mondharmonica fijn geschilderde kevers Malurus cyaneus roodharige spikers Acanthiza pusilla geelkeelhoningsnavels Lichenostomus flavicollis

Beschrijving van de plant

Decoratieve langwerpige bladeren met witte en gele strepen zijn van groot belang voor tuinders. Falaris-rietbloemen trekken echter niet veel aandacht en daarom wordt het uitsluitend vanwege de prachtige bladeren in landschapsarchitectuur gebruikt.

De naam kanariegras stamt uit het verre verleden, toen de zaden van deze plant werden gebruikt als voedsel voor zowel gevogelte als kanaries.

Het is interessant om te weten dat de volgende gewassen tot de graanfamilie behoren:

 • rogge,
 • tarwe,
 • sorghum,
 • manengerst,
 • triticale,
 • gierst,
 • gemalen riet,
 • timothy gras,
 • tarwegras
 • bizon,
 • pest,
 • voortentloos vreugdevuur,
 • zwenkgras.

Dit is een onvolledige lijst van graangewassen.

Het is opmerkelijk dat bonte falaris een hoogte van ongeveer 2 meter kunnen bereiken. Bovendien heeft het een kruipende wortelstok, scherpe bladeren en pluimvormige bloeiwijzen. De plant plant zich voort met behulp van de wortels. Falaris wordt zowel voor voedsel als voor decoratieve doeleinden verbouwd. Bonte plantensoorten worden veel gebruikt als tuincultuur. De bloei vindt plaats van half juli tot begin september. Veel soorten kanariegras, waarvan er meer dan 25 zijn, groeien zowel in de steppezone als hoog in de bergen. Ze groeien in het wild langs de oevers van waterlichamen.

Deze plant is pretentieloos, elke grond is er geschikt voor. Kanariegras komt oorspronkelijk uit Europa, Amerika en Azië.

Falyaris is pretentieloos, groeit op elke grond

Falaris-soorten

In het wild zijn er ongeveer zestien soorten falaris. Deze omvatten phalaris amethystine, phalaris angusta, phalaris aquatic, phalaris arundinacea, phalaris brachystachys, phalaris californica, enz.

De meest populaire soorten onder tuinders zijn het riet en de Canarische falaris.

De meest populaire variëteiten van deze plant voor landschapsontwerp:

 • Feesey,
 • Luteopicta,
 • Picta,
 • Driekleurig.
Riet falaris is het meest populaire type falaris onder tuinders

Het loont de moeite om deze vier typen nader te bekijken..

 1. De Feesey-cultivar heeft één onderscheidend kenmerk: groene bladeren met langwerpige witte strepen. Gebruikt in landschapsontwerp. Het is moeilijk om hoge temperaturen te verdragen, dus de beste tijd voor de bloei is buiten het seizoen.
 2. Luteopicta onderscheidt zich door de aanwezigheid van gele strepen. Bij warm weer worden deze strepen groen en vervagen de bladeren.
 3. Picta is de oudste decoratieve graansoort. De groene bladeren hebben romige strepen.
 4. Tricolor - de naam is te danken aan het feit dat de bladeren in het koude seizoen een roze tint krijgen.

Deze phalaris-soorten zijn van belang als sierplant.

Fokkerijkenmerken

De meest gebruikte kweekmethoden zijn zaad en vegetatief. Als je phalaris wilt vermeerderen, moet je weten dat 3-5 jaar na ontkieming zijn vroegere vorm niet behoudt. Met het oog hierop zou het het beste zijn om het te transplanteren. De struik wordt in gelijke delen verdeeld en aan het begin van de herfst overgeplant, zodat de kanarieteler tijd heeft om kracht te winnen en zich voor te bereiden op de winter. Direct voor het opnieuw planten is het noodzakelijk om de grond te bemesten.

Deze plant moet worden geplant tot een diepte van 10-15 cmom de wortelstokken te laten ontwikkelen. Zaden worden het best geoogst als de plant 3-4 jaar oud is.

Een minder populaire veredelingsmethode is stekken, omdat het gaat om het planten van een plant in bemeste grond met drainage.

De meest populaire manier om falaris te vermeerderen is zaad

Op een vergelijkbare manier wordt de kanarieplant van mei tot juli vermeerderd. Bovendien plant falaris zich ook voort door zaden en wortelstokken.

In het voorjaar (april-mei), als de grond goed is opgewarmd, kun je zaden zaaien. Om de grond voor deze procedure voor te bereiden, moet u deze losmaken en gaten maken. Als er in dit gebied stenen of kleigrond zijn, moet de grond voor het zaaien worden bemest.

Ontkiemen voordat u zaden zaait. Voor dit doel worden ze in een nat servet geplaatst. De grond waarin de zaden worden gezaaid, moet ook worden bevochtigd. Meestal wordt nesten gebruikt. De afstand tussen de gaten is 20-25 cm, wat voldoende ruimte biedt voor planten. Ze beginnen binnen 10-15 dagen te ontkiemen. Als de grond vatbaar is voor uitdroging, is het noodzakelijk om extra water te geven.

In het groeiproces is falaris in de zorg niet pretentieus.

Voortplanting door het verdelen van de struik vereist voorafgaande voorbereiding van de grond. Om dit te doen, is het noodzakelijk om de grond los te maken en grenzen te stellen aan de groei van het wortelsysteem, aangezien falaris een nogal agressieve plant is. De wortelstok groeit erg snel en bezet aangrenzende gebieden. Om dit te voorkomen, moet de plant worden geplant in een oude emmer of een ijzeren cirkel ondergedompeld in de grond tot een diepte van 20-30 centimeter. Het is noodzakelijk om de struik zelf niet dieper dan 15 centimeter te planten.

Het is opmerkelijk dat de wortels in bijna elke grond goed wortel schieten. Om een ​​plant op dezelfde manier te vermeerderen, moet je de struik samen met de wortels uitgraven en in afzonderlijke delen verdelen, die elk in een voorbereid en bewaterd gat worden geplant. Met deze methode is het goed om falaris buiten het seizoen te vermeerderen.

Falyaris vereist geen speciale zorg en groeiomstandigheden

Subtiliteiten van zorg

Met de juiste zorg zal deze plant zijn eigenaren jarenlang kunnen verrassen met de schoonheid van zijn vormen en kleuren. Helemaal in het begin mag het niet worden gevoerd. In het eerste jaar steekt falaris al zijn energie in de wortelontwikkeling, en daarom neemt het bovengrondse deel van de plant slechts licht toe in omvang. Om de struik er dikker en weelderiger uit te laten zien, kun je de bladeren inkorten om hem de gewenste vorm te geven.

Aan het einde van de winterperiode moeten de bladeren worden afgesneden. Het is handig om te weten dat het kanariegras geen speciale omstandigheden vereist om te overwinteren.

De plant is redelijk goed bestand tegen droogte, maar heeft wel water nodig. Als er niet genoeg vocht is, kunnen de bladeren vervagen. Om dit te vermijden, het is noodzakelijk om de fellaris eens in de 5 dagen met veel water te besproeien​In de hete zomerperiode wordt er regelmatig om de 2-3 dagen water gegeven om uitdroging van de grond te voorkomen. Men mag ook niet vergeten dat alleen volwassen exemplaren droogtebestendig zijn.

Goede omstandigheden voor de groei van kanariegras zijn vochtige bodems langs de oevers van reservoirs. Niettemin heeft stilstaand vocht een negatief effect op de plant: rottingsprocessen in het wortelsysteem kunnen beginnen en de groei ervan vertragen. Om dergelijke gevolgen te voorkomen, moet een afvoersysteem worden georganiseerd. Bovendien wordt het ook beoefend om falaris op een hellend gebied te planten, zodat overtollig vocht wegloopt en de wortels niet worden beschadigd.

Deze plant past zich aan verschillende grondsoorten aan en heeft geen voeding nodig. Voor steenachtige of kleiachtige grond moet u nog steeds compostmeststof toepassen in een verhouding van 50-80 g / m². Het wordt niet aanbevolen om dit aandeel te verhogen, omdat dit een verhoogde groei van wortelstokken en een afname van de weerstand van de stengels kan veroorzaken.

Bij het kweken van falaris voor zaden voor vogels, moet deze worden gevoed met minerale meststoffen. Ze worden toegepast in het begin van de herfst, als de vegetatieve periode voorbij is en de zaden rijp zijn.

Als falaris wordt gekweekt voor zaden, moet deze worden gevoed met meststoffen.

De plant is erg populair vanwege het feit dat hij het hele jaar door groene bladeren heeft. Snoeien moet in maart worden gedaan, net voor het begin van het groeiseizoen.

Als de struik eenjarig is, wordt hij gesnoeid om een ​​weelderige en dichte vorm te creëren.

Aangezien de wortels van de plant zich zeer snel verspreiden naar aangrenzende gebieden, moet de struik bij het planten worden beperkt. Je kunt ook een schutting bouwen met leisteen of tuintape.

Toepassing in landschapsontwerp

De plant kan bossige vormen aannemen en wordt gebruikt om levende hekken van te maken. Bovendien geeft de kanarieplant de voorkeur aan vochtige bodems en daarom wordt deze actief gebruikt om landschapsontwerp van kunstmatige reservoirs te creëren.

Falaris kan in de volle grond worden geplant, maar ook in containers waarmee u tuinhuisjes en paden kunt versieren. In een bloembed is het rationeel om er een accent mee te creëren, bijvoorbeeld in het midden van de compositie, waarin verschillende soorten planten aanwezig kunnen zijn.

U moet weten dat bloeiwijzen een lengte van ongeveer 2 meter kunnen bereiken, dus plant de plant in het midden van de compositie of aan de zijkanten van het bloembed. Rietkanarie is een geweldige optie voor het maken van een alpine glijbaan.

Moeilijkheden bij het groeien

Deze vaste plant is, net als zijn andere verwanten, in de periode van winter tot lente vatbaar voor demping door de dooi. De gesmolten sneeuw bevriest 's nachts, waardoor een ijskorst ontstaat, waaronder vocht en hoge temperaturen geconcentreerd zijn. Tijdens dit proces begint de plant intensief te ademen en de actieve consumptie van voedingsstoffen, in verband waarmee hij begint te verzwakken en schimmelinfecties begint te ondergaan.

Het is mogelijk om de aanwezigheid van een ziekte in het voorjaar te bepalen aan de hand van trage bladeren en grijze bloei. Om dergelijke gevolgen te voorkomen, is het noodzakelijk om een ​​goede drainage in de wortelzone te creëren. Stilstaand water kan immers tot verschillende ziekten leiden.

Mocht het toch niet lukken om bodemverontreiniging te voorkomen, dan is bekalken noodzakelijk. Deze procedure helpt de ontwikkeling van de ziekte te voorkomen.

Ziekten en plagen

Ondanks de resistentie van falaris tegen ziekten en plagen, die meerdere jaren achter elkaar op dezelfde plaats groeien, kan de plant kwetsbaar worden voor veel voorkomende ziekten van graangewassen en ook worden aangetast door draadwormen, weidemotten en andere insecten.

Ziekten kunnen worden voorkomen door agronomische maatregelen te observeren, zoals vruchtwisseling. In dit geval zouden rijgewassen of zwarte braak de voorgangers van deze plant moeten zijn.

Kanariegras is vatbaar voor de volgende ziekten: echte meeldauw, verschillende soorten vuil en schimmels, vlekken, roest, rot, tabakmozaïek, helminthosporioses, enz. Al deze ziekten hebben hun eigen kenmerkende symptomen die visueel kunnen worden onderscheiden.

Als falaris lange tijd niet wordt getransplanteerd, kan het ziekten ondergaan

Een uitstekende manier om helminthosporiose en roest te bestrijden, is een medicijn genaamd Vectra. De vereiste dosis van de werkzame stof wordt berekend afhankelijk van de oppervlakte van het behandelde gebied. Omdat de hoeveelheid kg / ha op de verpakking wordt vermeld, wordt de oppervlakte in meters beschouwd en wordt de dosis die nodig is voor de oplossing berekend in gram.

De belangrijkste plagen zijn: muggen, schepjes, bladluizen, snuitkevers, insecten, zaadeters, vlooien, draadwormen, snuitkevers, enz. In de strijd tegen hen worden speciaal geselecteerde insecticiden gebruikt, die op planten worden gespoten.

Teelt van suikerriet biconcifer is gemakkelijk genoeg, zelfs voor een amateur-tuinman, omdat de plant bestand is tegen hoge en lage temperaturen, droge en vochtige klimaten en vele andere natuurlijke verschijnselen. Als u zonder veel moeite en kosten uw tuin of bloembed, de oever van een stuwmeer of een terras in de tuin wilt versieren, kunt u gerust kiezen voor falaris. Daarnaast kan het worden geteeld als op zichzelf staand sierteeltgewas en als aanvulling op andere meerjarige grassen.

Geslacht thornbeak

Genus Thornbeak - Acanthiza - omvat de volgende soorten:

* Acanthiza reguloides
* Geel-lumbale spiker Acanthiza chrysorrhoa
* Bruin-lumbale spiker Acanthiza uropygialis
* Greyback Spinebeak Acanthiza robustirostris
* Acanthiza murina gestreepte staart zeepokken
* Tasmaanse spiker Acanthiza ewingii
* Bergspits Acanthiza katherina
* Aarden Spiker Acanthiza iredalei
* Roodharige spiker Acanthiza pusilla
* Kleine spiker Acanthiza nana
* Gestreepte zeepokken Acanthiza lineata
* Bosspits Acanthiza inornata
* Breedstaartmossel Acanthiza apicalis

Dit vind je misschien ook leuk

Vogels vliegen over een landweg die leidt naar de historische rooms-katholieke kerk van St. Martin in Bilimune, Saskatchewan, Canada.

Close up van kleurrijke paaseieren in een nest met roze pruim bloesem op een helder witte houten tafel oppervlak.

Close up van kleurrijke paaseieren in een nest met roze pruim bloesem op een helder witte houten tafel oppervlak.

Rode en witte antieke stoel en tafel.

Aquarel naadloze bruine harten en duiven.

Zeemeeuwveren in de hand van een man tegen de achtergrond van de blauwe zee.

Koekoeksklok opknoping op een rustieke houten muur

Rieten paasmand vol met kleine gevlekte eieren versierd met witte bloemen op een lichtgekleurd oppervlak.

Rieten mand met paasei gedecoreerd in de vorm van een haas en kleine gevlekte eieren en witte bloemen. gelukkige paaskaart, uitnodiging. ruimte voor tekst

Kleurrijke heldere paaseieren in vogelnest met veren in pastelkleuren en houten tafel

Vintage Pasen achtergrond. kwarteleitjes en kippeneieren liggen in een rieten nest versierd met bloemen

Marmer blauwe paaseieren in een rieten nest met veren en bloemen naast een blauw servet en

Vrolijk Pasen, feestelijke achtergrond met eieren in een nest op een houten achtergrond.

Droog gras nest op een natuurlijke houten achtergrond. bovenaanzicht, horizontaal, met kopie ruimte.

Lege vogelnest gemaakt van droog gras op een houten achtergrond. bovenaanzicht met kopie ruimte. concept voor uw ontwerp.

Een klein nest van droog gras met kwarteleitjes binnen op een houten achtergrond. bovenaanzicht met kopie ruimte.

Natuurlijk geschilderde kippen- en kwarteleitjes in een nest op een houten achtergrond.

Vrolijk Pasen, feestelijke achtergrond met eieren in een nest op een houten achtergrond.

Pasen-nestmalplaatje met geschilderde gouden eieren op blauwe ruimte

Kwarteleitjes in een kom. op een houten ondergrond.

Lente achtergrond. mooie verse witte bloemen van gewone vogelkers op houten achtergrond. lentebloem vogelkers.

Lente achtergrond. mooie verse witte bloemen van gewone vogelkers op houten achtergrond.

Lente achtergrond. mooie verse witte bloemen van gewone vogelkers op houten achtergrond.

Zachte witte veren vallen in de lucht. Zwarte achtergrond.

Oud houten vogelhuisje gemaakt van houten planken, gefixeerd op boomtakken tegen blauwe hemelachtergrond, close-up

Abstracte geometrische papier achtergrond van pastel roze en paarse kleuren met blauw paasei. kopieer ruimte voor ontwerp.

Mooi schot van exotische tropische bladeren

Witte bloemblaadjes twith vogelkooien op een houten tafel. drie pioenrozen in een glazen vaas. lege uitnodigingskaart voor de viering van het huwelijk.

Een mus zat op een witte houten hek met een wazig meer

Visitekaartje met vogels in portemonnee

Verticale weergave van een witte ooievaar omgeven door bomen

Verticale weergave van een man met een veer tijdens zonsondergang

Een slank geweldig meisje in een vintage bodysuit kust een grote speelgoedvogel die voor een roze muur staat. portret van schattige slanke jonge vrouw met opblaasbare flamingo poseren met planten op achtergrond

Een vrolijk mooi meisje met een mooi kapsel raakt haar gezicht en houdt een opblaasbare vogel met planten op de achtergrond vast. portret van jonge lachende vrouw in vintage bodysuit poseren met speelgoed flamingo

Prachtig retro bankje met gesmede kanten handvatten

Close-up shot van een kleine vogel zittend op een tak

Gelukkige Pasen-achtergrond. Paaseieren in een beker op een houten witte achtergrond met bloemendecoratie. Gelukkig Pasen

Gelukkige Pasen-achtergrond. Paasei in een nest met bloemendecoratie bij het raam. kwarteleitjes. Gelukkig Pasen

Zwart metalen bord met decoratieve vogels

Uitnodigingskaartsjabloon met ruimte voor tekst en een beetje aroma van een koffiekopje.

Witboek voor tekstuitnodiging en pioenrozen in een vat

Close-up shot van een uil zittend op een houten bord in de buurt van groen

De operator probeert op zijn plaats te blijven om de vogels niet bang te maken. portret van een gefocuste jonge mannelijke fotograaf die door de camera kijkt en fronsend, gefocust op het model tijdens een fotoshoot aan de kust in de haven

Wilde schattige mooie vos ligt op de grond bij de muur in de dierentuin

Artikel bron:

Gebruikers zochten ook naar:

gestreepte spiker, artikelen over ornithologie. gestreepte spiker,

Pino is een online logicaspel gebaseerd op tactiek en strategie. Dit is een remix van schaken, dammen en hoeken. Het spel ontwikkelt verbeeldingskracht, concentratie van aandacht, leert je toegewezen taken op te lossen, je acties te plannen en logisch te denken. Het maakt niet uit hoeveel fiches je hebt, het belangrijkste is hoe ze worden geplaatst!

Pin
Send
Share
Send
Send