Vogelfamilies

Urban Legends Lilac Head

Pin
Send
Share
Send
Send


Vergelijk prijzen voor scp-lila beeldje voordat u koopt, lees beoordelingen van echte klanten en bekijk de specificaties.

Bestel het scp-beeldje met lila hoofd online met levering in Rusland: producten met de markering Plus zijn beschikbaar met versnelde verzending en verbeterde retourzendingen.

Bij Aliexpress is het scp-beeldje met lila kop altijd in een groot assortiment verkrijgbaar: zowel betrouwbare wereldmerken als veelbelovende jongeren zijn op de site vertegenwoordigd.

Een nieuw monster, waarvan de legendes op internet zijn verschenen. Beschrijving, ontmoetingsverhalen, opmerking.

Lila (eng. Sirene hoofd ) Is een mysterieus mensachtig wezen met een ongewoon lange en benige constitutie.

12 meter een mensachtig wezen met onevenredig lange en slanke armen zo lang als benen.

In plaats van een nek en hoofd, heeft het wezen iets dat op een pilaar lijkt sirenes , vandaar de naam.

Sirenes hechten zich aan de rest van het lichaam met lange leerachtige ligamenten. Op sommige foto's en andere afbeeldingen is het geschreeuw te zien in de sirenes. kaken met tanden en een lange tong .

Vanuit de serena's worden uitgezonden luide geluiden vergelijkbaar met militaire of civiele luchtaanvalsignalen, vervormde muziek, noodwaarschuwingen, imitatie van een menselijke stem, meestal vrouwelijk, die om hulp vraagt.

Het wezen vermomt zichzelf als lantaarnpalen en bomen.

Ontmoetingen met Lilachead (waargebeurd verhaal.)

Tegenwoordig zijn er slechts negen verhalen over ontmoetingen met dit monster bekend.De meest verseeen daarvan, oorspronkelijk uit Indiana, in de Verenigde Staten. Mensen verdwenen daar vaak. Volgens ooggetuigen werden de vreemde wezens bij toeval gezien toen een van de pilaren zwaaide, waarop serena's meestal werden bevestigd met een melding voor de burgerbevolking, en toen, in de schemering, deze pilaar 'wegging'

Het volgende verhaal vond plaats op 16 juli 1995 in Tanyard Creek, ten noordwesten van Arkansas. De tieners gingentijdens een wandeling met een klas, waarna ze lange tijd niet gevonden konden worden. Er werd er maar één levend gevonden - Tsjaad. Volgens hem hoorden ze het eerst hoe een hond jankt in de diepten van het struikgewas, en toen werd de stem van het meisje hieraan toegevoegd, ze gingen op zoek naar wat er aan de hand was, wie er in de problemen zat. In de duisternis, plotseling van waar kwam de stem van de waarschuwing van een luchtaanval enlange armen begonnen iedereen te grijpen rechtstreeks naar de toppen van de bomen. Hij herinnert zich niets anders.

Eerste vermeldt over Lilac Head uit 1966. Op een begraafplaats in Arizona passeerde een gezin in hun busje, waar ze door een waas van mist, tussen de grafstenen, deze figuur zagen.

Notities

  • Er zijn ook verschillende verhalen waarin de grijskoppen "broers" hebben die lantaarns in plaats van sirenes op hun hoofd hebben, waardoor het mogelijk is lantaarnpalen beter na te bootsen.
  • De maker van dit monster is een Canadese kunstenaar Trevor Handerson Dit is een kunstenaar die kunst maakt in de stijl van "zenuwslopende beelden".
  • Het monster was onlangs te zien in de "Siren Head" indie pc-game, speciaal voor het PS1-achtige PC Game Developers Festival.

Foto's zijn gemaakt van de uitgestrektheid van internet! Niet onze creativiteit (onze handen kunnen dat voorlopig niet doen).

Pin
Send
Share
Send
Send