Vogelfamilies

Europese Zilvermeeuw (Larus argentatus) Feiten

Pin
Send
Share
Send
Send


Zilvermeeuw, wetenschappelijke naam Larus argentatus is een grote meeuw, die tot 66 cm lang is, of 26 inch lang in hun eenvoudige, gladde en slanke lichaamsvorm. Een van de meest bekende van alle bloemen aan de kust van West-Europa, het was ooit overvloedig.

Europese zilvermeeuw omvat Noord-Europa, West-Europa, Centraal-Europa, Oost-Europa, Scandinavië en de Baltische staten.

Sommige Europese zilvermeeuwen, vooral degenen die in de koudere streken leven, trekken in de winter verder naar het zuiden, maar velen zijn permanente bewoners, b.v.

In Ierland, Groot-Brittannië, IJsland of de kusten van de Noordzee eten ze een verscheidenheid aan voedsel, waaronder vis, schaaldieren en dode dieren, evenals enkele planten.

In de afgelopen jaren lijkt het aantal Europese zilvermeeuwen te zijn geschaad, misschien als gevolg van verminderde vispopulaties en concurrentie, ze hebben kunnen overleven in door mensen aangepaste regio's en worden vaak in steden gezien omdat ze als altaar fungeren.

Omschrijving

De mannelijke zilvermeeuw is 60-67 cm (24-226 inch) lang en weegt 1050-1,525 g (2,315-3,362 lb), terwijl het vrouwtje 55-62 cm (22-24 inch) is en 710-1,100 g weegt (1,57-). 2,43 pond).

De vleugels van een kunnen variëren van 125 tot 155 cm (49 tot 61 inch).

In standaardafmetingen is het vleugelkoord 38 tot 48 cm (15 tot 19 inch), de snavel 4,4 tot 6,5 cm (1,7 tot 2,6 inch) en de tarsus 5,3 tot 7,5 cm (2,1 tot 3,0 inch).

De broedende zilvermeeuw heeft volwassen grijze ruggen en bovenvleugels en witte koppen en onderdelen. De vleugels staan ​​bekend als witgekleurde "spiegels".

De snavel van een zilvermeeuw is rood gekleurd en rond de bleke ogen is een ring van gele huid te zien.

De poten zijn meestal roze op alle leeftijden, maar kunnen ook geel van kleur zijn, vooral bij de Baltische populatie, die vroeger werd beschouwd als een aparte ondersoort “L.A. omissus ”. Onbeschermde volwassenen hebben bruine strepen op het hoofd en de nek.

De mannelijke en vrouwelijke zilvermeeuw is in alle ontwikkelingsstadia identiek, maar volwassen mannetjes zijn vaak groter.

De jonge en eerste winter zilvermeeuw is overwegend donkerbruin en heeft donkere snavels en ogen. De tweede wintervogel heeft een wit gedeelte en een ondergedeelte met minder opvallend en de rug is grijs.

Mensen in de derde winter lijken op volwassenen, maar sommige kenmerken van onvolgroeide vogels, zoals de bruine veren op de vleugels en de donkere markeringen van de rekeningen, blijven behouden.

De Zilvermeeuw bereikt volwassen verenkleed en bereikt geslachtsrijpheid op een gemiddelde leeftijd van vier jaar.

Stemmen

Hun luide, glimlachende houding is bekend op het noordelijk halfrond en wordt in landen als het VK vaak gezien als een symbool van de kust.

Er is ook een Yelping-alarmoproep en een lage oproep van makelaars door de Europese Herring Gallië.

Zilvermeeuw geeft een kenmerkende, repetitieve, hoge 'gluur' met hun hoofdschuddende gebaren terwijl ze om hun aandacht smeken of smeken. In stedelijke gebieden vertonen volwassen kuddes dit gedrag ook wanneer ze door mensen worden gevoerd.

Gedrag

De kudde zilvermeeuwen heeft een ontspannen werpvolgorde op basis van grootte, agressie en fysieke kracht.

Volwassen mannetjes zijn over het algemeen dominant over vrouwtjes en juvenielen in voedings- en grensgeschillen, terwijl volwassen vrouwtjes over het algemeen dominant zijn bij het selecteren van hun nestplaatsen.

De communicatie tussen deze vogels is complex en sterk ontwikkeld, waarbij zowel roep als lichaamstaal wordt gebruikt. Het meest voor de hand liggende is de betekenis van het luisteren naar waarschuwingen voor doven.

Hun babywaarschuwing klinkt bijna als het blaffen van een kleine hond. Als het gevaar uit is, wordt het blaffen herhaald en als het te dichtbij is, is de waarschuwing drie keer snel blaffen. Als een kuiken "geaard" is, maakt de vogel zichzelf groter om de dreiging te intimideren.

Als er andere volwassen vogels aanwezig zijn, zullen ze op dezelfde manier helpen. Een persoon met een hond (of iemand die een dutje achterna zit) kan bijvoorbeeld worden aangevallen door veel volwassen vogels, zelfs als alleen een luipaard in gevaar is.

De waarschuwingsgeluiden van een zilvermeeuw zijn heel anders dan een vliegende vogel tot een volwaardige vogeleuk. Alle soorten meeuwen lijken het "algemene waarschuwingswoord" te zijn van alle andere meeuwen.

Het schreeuwen van een zilvermeeuw is een communicatietaal die buiten twijfel staat. Het is beperkt tot de tegenwoordige tijd, maar omvat complexe zaken als "volg mij".

Twee identieke stemmen kunnen zeer verschillende (soms tegengestelde) betekenissen hebben. Het hangt bijvoorbeeld af van de positie van het hoofd, het lichaam, de vleugels en de staart ten opzichte van elkaar en ten opzichte van de grond.

In tegenstelling tot veel haaivogels, is de Zilvermeeuw niet in sociale harmonie en beperkt het fysiek contact tussen individuen tot een minimum.

Buiten de relatie tussen man / vrouw en ouder / kuiken, probeert elke meid een respectabele 'veilige afstand' te bewaren tot anderen in zijn soort. De vogel moet echter worden beschouwd als een sociale vogel die er niet van houdt om alleen te zijn en voornamelijk vecht om voedsel of om hun eieren en kalveren te redden.

Als een paar vogels een stukje voedsel ontdekken, ontbloot ze vaak de vleugels (samen met het woord) om te verspreiden dat "dit voedsel van mij is", waarbij ze eerst landen met een stukje voedsel.

Dit wordt vaak tegengewerkt door andere kogels, en tijdens een korte vlucht kan de derde vogel het voedsel pakken zoals de twee beweren.

Als er echter teveel voedsel beschikbaar is, vooral op een ‘gevaarlijke plek’ (zoals in de achtertuin van een hoge hal), roept de vogel die het heeft ontdekt een andere gal (van welke soort dan ook).

De eerste vogel durft misschien te landen, maar wacht met eten; Anderen voelen zich veilig landen en eten.

Als een groter banket op een veilige plaats wordt gevonden, ontdekt het dat de gal het de andere gal noemt, maar begint het onmiddellijk te eten.

De conclusie is dat als een vogel meer voedsel krijgt dan hij kan eten, hij het voedsel deelt met andere bloemen.

In de winter worden grote koppels (sneeuwvrij) gezien op de grond (landbouw of gras), zeker als het vochtgehalte hoog is in de akkergraad, op het eerste gezicht lijkt het alsof de vogels daar gewoon staan, maar dan verschijnen meer, alleen hun lichamen bewegen.

Nee; Vogels vertrappelen eigenlijk de grond, waarschijnlijk omdat wormen zich over het oppervlak van de grond verspreiden.

Aan het begin van de lente en het einde van de herfst zorgen veel zilvermeeuwen voor veel voedsel voor de garnalen, maar dit zijn zeer geschikte vogels die denken dat ze veel voedselbronnen hebben.

In Zuid-Scandinavië en Noord-Duitsland is deze soort bijvoorbeeld onlangs de meest voorkomende van alle wangen geworden, en de meeste groei heeft plaatsgevonden in stedelijke of voorstedelijke omgevingen.

In belangrijke delen kwamen mantelmeeuwen (L. jachthavens) net zo vaak voor als rond 1900, maar niet zo veel (hoewel niet precies), maar sommige tekenen tonen aan dat grote kuddes hebben geleerd (genomen) over het gedrag van haringwangen in sommige stedelijke omgevingen.

Waar zilvermeeuwen broeden in kuststeden, lijken grote mantelmeeuwen hetzelfde te doen, maar in mindere mate.

Zilvermeeuwen zijn goed voor het maken van alle drie de eieren bij vliegende vogels.

Dit betekent dat minstens één (ongeveer twee) van de nieuwe vliegende ratten binnen een paar dagen na de eerste vlucht hun beide ouders verliezen. Sommige hiervan worden later gezien in kleine struiken, zoals kokmeeuwen (Cricocephalus redibundus) of gewone meeuwen (L. canes).

Ze zullen dit soort ontsnapping waarschijnlijk niet verwelkomen, maar volg ze in ieder geval een paar maanden en leer waar ze voedsel kunnen vinden. De eenzame Europese zilvermeeuw, geboren in een stedelijke omgeving, wordt al weken gezien in de buurt van buitenrestaurants en soortgelijke voorzieningen, en mensen bedelen en bedelen om voedsel. In november of december vonden de meeste tieners gewoonlijk een andere ‘Pulkmate’ in ‘gebieden in de buurt van water’.

Zilvermeeuw hoeft niet te zwemmen, maar er lijkt van alle soorten water te worden genoten, vooral op een warme dag. Hij kan dieren alleen langzaam vangen, zoals kleine krabben, die vaak van een hoogte vallen om ze te openen.

De kaken van de vogel hebben weinig kracht bij het bijten, maar kunnen ze met meer kracht "steken". Vissen op de grond, de eieren van andere vogels en de hulpeloze daken van kleine eenden (en soortgelijke vogels waar de enige verzorger van 9 eieren en kippen) zijn ongeveer evenveel roofdieren als de vogel. Het is veel succesvoller dan als een anomalie.

Net als heksen kan een volwassen vogel bijvoorbeeld zijn hele kop en nek in een dood konijn graven.

Hoewel ze niet altijd gewaardeerd worden door de mensheid vanwege hun regens en geschreeuw, moeten zilvermeeuwen worden beschouwd als een 'natuurlijke reiniger', en met de hulp van de juiste kraai helpen ze ratten weg te houden van het oppervlak in een stedelijke omgeving, en niet om ratten te doden, maar mogelijk ratten.

Voordat de ratten de kans krijgen om voedsel te eten. In tegenstelling tot echte onzin eten haringbloemen andere dingen dan vlees, zoals allerlei verspild voedsel, van brood tot braaksel van de mens.

Ze eten zelden vers fruit, maar het beluchte en rotte fruit lijkt wenselijker.

In steden is de Zilvermeeuw getuige geweest van de invasie en het doden van wilde duiven.

Europese zilvermeeuw heeft lang geloofd dat daglicht en nachtzicht een gelijk of hoger zicht hebben dan mensen;

Deze soort is echter ook in staat om ultraviolet licht te zien. Deze wateren hebben uitstekende gehoor- en smaaksensaties die in het bijzonder lijken te reageren op zout en zuurgraad.

Zilvermeeuw Dieet

Ze worden universeel geaccepteerd door de meeste meeuwenlarven en afval, stortplaatsen en riolering buiten, tot de helft van het dieet van de vogel. Zoek, of grijp of vang hun vangsten.

Europese zilvermeeuw kan betrokken zijn bij onderzeese verdrinking of duiken op zoek naar waterprooi, hoewel ze vanwege hun natuurlijke prooi meestal niet in staat zijn om diepten van meer dan 2-2 m (0,5-6… 6 ft) te bereiken.

Ondanks hun naam hebben ze geen speciale voorkeur voor het uitkomen - in feite hebben tests aangetoond dat stekelhuidigen en kreeftachtigen een groter deel van de maaginhoud uitmaken dan vis, hoewel vis het belangrijkste bestanddeel van het nestelen is.

De zilvermeeuw wordt vaak gezien terwijl hij prooi schiet van hoogte om de schaal te breken. Ook zijn Europese zilvermeeuwen waargenomen als het gebruik van gesneden brood om goudvissen te vangen.

Groenten zoals wortels, knollen, zaden, granen, noten en fruit worden ook tot op zekere hoogte ingenomen.

De in gevangenschap levende zilvermeeuwen tonen over het algemeen een afkeer van verspild vlees of zout voedsel als ze geen honger hebben.

Meeuwen kunnen in water worden gewassen in een poging voedsel te reinigen of om ze smakelijker te maken voordat ze worden doorgeslikt.

Europese zilvermeeuwen richten hun voeten ritmisch op de grond om de grond te laten trillen en de kano naar de grond te drijven, lange tijd in harmonie met de Ierse stepdance.

Deze trillingen zijn kenmerkend voor het gedrag van molmotten op de grond, nuttig bij het bestrijden van dit specifieke roofdier, dat op zijn beurt zichzelf uitbuit op dezelfde manier als menselijke wormen na de zilvermeeuw.

Europese zilvermeeuwen zijn volledig in staat om zeewater op te vangen (in vergelijking met mensen), met behulp van speciale klieren boven de ogen van het lichaam om overtollig zout te extraheren (dat wordt uitgescheiden door neusgaten en druipt van het uiteinde van de snavel), zoet water drinken als gewenst.

Vrijage en reproductie

Wanneer de kip op de bruiloft roept om te bedelen, bereikt de kip gehoorzaam de prooi naar de kippen in haar eigen territorium (zoals die door jonge mannen worden uitgestoten).

Als de haan hem niet aanvalt en ervoor kiest hem weg te jagen, grijpt hij de rechtopstaande houding vast en reageert door te mailen.

Dit wordt gevolgd door een tijdlijn van gesynchroniseerde hoofdbewegingen, waarna de haan wat voer voor zijn potentiële partner herschikt.

Als het wordt geaccepteerd, wordt de verhouding gevolgd. Dit wordt gevolgd door een door beide vogels gekozen nestplaats.

Europese zilvermeeuwen zijn bijna uitsluitend seksueel monogaam en kunnen een leven lang meegaan, maar het paar slaagt erin hun eieren uit te broeden.

Twee tot vier eieren liggen meestal op de grond of in steile canyons in drie bodemkolonies en worden sterk beschermd door deze grote kogels.

Eieren zijn donker van kleur en olijfkleurig. Ze zijn uitgerust voor 20-6 dagen, dan worden de luiken eronder bedekt, hun ogen open en ze kunnen binnen een paar uur draaien.

De broedkolonies worden bejaagd door grote mantelmeeuwen, kiekendieven, kraaiachtigen, reigers en wasberen.

Adolescenten "verspreiden" zich in rode vlekken op de bonen van volwassenen om op honger te wijzen. Hun ouders hebben meestal een hekel aan eten voor hun kind als ze zich 'verspreiden'.

De jonge zilvermeeuw kan 35-40 dagen na het uitkomen op een leeftijd van zes weken vloeken en vloeken.

Jongeren voeden zich meestal tot hun ouders 11-2 weken oud zijn, maar kunnen tot zes maanden oud worden gevoed als de jongeren blijven bedelen.

Mannen voeden kippen vaak meer dan mannen voordat ze vluchten, vrouwtjes eten vaak meer na de ontsnapping.

Zoals de meeste bloemen heeft de Zilvermeeuw een lange levensduur, met een maximale geregistreerde leeftijd van 49 jaar. Roofvogels (vooral uilen, slechtvalken en gyrfalcons) en zeehonden (vooral grijze zeehonden) jagen af ​​en toe op grote nesten.

Bekijk de video: Zilvermeeuw - Larus argentatus - Annelies van Klinken (Januari- 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send