Vogelfamilies

51 Macaw Interessante feiten die elke vogelliefhebber kent

Pin
Send
Share
Send
Send


Macaw is een van de favoriete huisdieren die mensen willen hebben met zijn vele interessante feiten. Hun fascinerende verenkleed, acrobatische kappertjes, aviaire charisma en soms unieke persoonlijkheden zijn onvermijdelijk. Dit artikel geeft een overzicht van interessante feiten over ara's.

Macaw Interessante feiten

Ze zijn ongelooflijk geweldige donzige metgezellen. Het houden van maïs is misschien niet zo eenvoudig omdat ze veel zorg en geduld vereisen. Hier zijn 50 Macaw Interessante feiten die u over deze vogel moet weten. Dit zal je helpen er een op te voeden als huisdier.

1. Maaltijden kunnen tot wel 25 kilometer per dag vliegen, alleen al om te zoeken. M Het is in het wild gezien dat Macao veel scoutt. Ze gaan op lange ochtendvluchten op zoek naar voedsel.

2. Ze nemen de rest van hun leven maar één partner. Romantische tape. Tijdens gevangenschap werd de eigenaar van de vogel vaak als een partner beschouwd. Ze raken gehecht aan de eigenaar en kunnen behoorlijk jaloers zijn.

3. Ze delen ook eten met hun vrienden.

4. Ze krijgen ook een band met elkaar in de kamer

5. Er zijn ongeveer 17 soorten maïs, en de meeste zijn met uitsterven bedreigd.

6. Roodvoorhoofd ara's, blauwhals ara's en hyacint ara's zijn de meest bedreigde soorten ara's.

7. De prachtige Glucus Macao buiten de gevangenschap staat al op het punt te verdwijnen.

8. Macaw is de grootste papegaai van de 100 soorten papegaaien ter wereld

9. Macaws kunnen 2 tot 4 pond of tot 2 kg wegen.

10. Ze kunnen 80 jaar oud worden.

11. Harlekijn ara, camolot ara en Catalina ara kunnen hybriden zijn.

12. Roodvoorhoofd ara's van 20 kunnen vliegen met snelheden van ongeveer 40 mijl per uur.

13. Er zijn maar weinig ara sterke snavels die een kokosnootschaal kunnen breken.

14. Geen twee ara's hebben hetzelfde veerpatroon. Het lijkt een beetje op menselijke vingerafdrukken.

15. Eet aarde van de bedding van de Macawara-rivier in het Amazonegebied in het westen. De gedachte is dat het sommige boomgifstoffen neutraliseert die goed voor hen zijn, maar wetenschappers zeggen dat ze klei eten om er vitamine B in te krijgen.

16. Ze zijn omnivoren en hun dieet bestaat uit fruit, noten, zaden, kleine zoogdieren, reptielen, eieren en sommige planten die als giftig worden beschouwd.

17. Ze komen voor in de bossen van Midden- en Zuid-Amerika. Op Scriptiedag kun je een ara als huisdier over de hele wereld vinden!

18. Ze zijn dagelijks, wat betekent dat ze 's nachts slapen. En elke ochtend word je wakker met de eerste zonnestralen. Zolang u uw huisdier houdt, krijgt dat huis geen zonneschijn. Als u de kamer van uw huisdier niet consolideert, kan dit een gedoe zijn.

19. Het komt misschien niet als een verrassing. Ze hebben glanzende pruimen, vaak met rode, blauwe, groene en gele kleuren.

20. Ze hebben sterke kazen die zaden en harde noten kunnen bloeien. Of als je vingers niet voorzichtig zijn, probeer dan geen ara papegaaien te verbranden die je niet kent of als de eigenaar er niet is. Ze kunnen heel, heel hard bijten. Ze kunnen niet in je vinger bijten, maar je kunt wel naar het ziekenhuis.

21. Hun tong is krokant en droog en heeft een bot in de vruchtentap

22. De tenen van de 8 ara's zijn zygodactyl, wat betekent dat ze zijn ontworpen om vast te houden aan de vruchten die ze eten en om de perfecte grip te creëren om aan de takken te blijven plakken. Ze zien er nogal raar uit als ze op een plat oppervlak proberen te bewegen, niet hun ding.

23. De 16 grootste ara's zijn hyacint-ara's, die zich meten vanaf het puntje van de staart tot aan de dij en een halve tot drie voet. Hun vleugels zijn 1,4 meter lang.

Meer Macaw Interessante feiten

24. Een goed getrainde papegaai is een geweldig huisdier - en een slecht getrainde papegaai kan een luchtig monster zijn. Deze vogel geeft de ouders van de vogel de middelen om ervoor te zorgen dat hun vogels sociale, kunstmatige en leuke metgezellen worden. Alleen voor een positieve, humane benadering leidt de auteur de lezer door de basisprincipes van training, inclusief terminologie en verschillende technieken, en vordert hij naar meer geavanceerde taken zoals tricktraining, een vluchtige papegaaitraining en het spreken van een papegaai.

25. De kleinste ara's staan ​​bekend als mini-ara's die slechts 30 cm groot worden maar dezelfde kenmerken hebben als elke ara.

26. Deze zijn behoorlijk sociaal en de meeste worden in ieder geval in de jaren '30 gezien.

27. Ze gebruiken luide oproepen zoals schreeuwen en hurken om onderling te communiceren.

28. De vrouwtjes ara legt gewoonlijk ongeveer 2 tot 4 eieren.

29. Vrouwtjes zitten meestal op eieren om hen aan te moedigen, terwijl de mannetjes voedsel voor beide verzamelen.

30. Het ei van een Macau zal binnen 25 dagen uitkomen en binnen ongeveer 105 dagen uitkomen, en een baby ara zal een jaar later zijn ouders verlaten.

31. De baby van 30 wordt geboren zonder ara-veren en houdt haar ogen gesloten.

32. Macs hebben zwarte of grijze ogen als ze jong zijn en worden later bruin en geel als ze ouder worden.

33. Macaw Honduras is een rode vogel

34. Hoewel ze het slachtoffer zijn geworden en verbeurd worden verklaard, worden de Macs ook gerespecteerd en verschijnen ze in een van de bankbiljetten in Brazilië.

35. Ze zijn emotioneel ontwikkeld als 2-jarige en zoeken altijd aandacht.

36. Als ze van streek raken, gooien ze dingen in hun kooien. Bijvoorbeeld pellet of bonen.

37. Ze zijn dominant en zullen je constant onder druk zetten en denken dat ze de baas zijn. Ze moeten u eraan herinneren dat u de leiding heeft over de plaats en niet over zijn / haar.

38. Dit zijn pannen met antiaanbaklaag en rookallergenen uit luchtverfrissers.

39. Als hun kooien niet constant worden schoongemaakt, worden ze ziek omdat de ammoniak die door hun zweren wordt uitgestoten slecht is voor hun ademhaling.

40. Pesticiden die op bosbouwstations, bananen en smokkelaars zijn gespoten, hebben de meeste slachtoffers gemaakt.

41. Ze houden ervan om hun kudde bezig te houden, en als ze niets krijgen om op te kauwen, zullen ze hun kudde afleggen.

42. Als er andere kleine huisdieren in huis zijn, zoals ratten, cavia's, hamsters en andere vogels, kan maïs gevaarlijk voor hen zijn. Als je ze vriendelijk wilt maken, moeten ze worden gecontroleerd. Laat ze niet met rust totdat u zeker bent van hun band.

43. Ze moeten dagelijks vers water krijgen en regelmatig een bad nemen om hun veren en huid helder en gezond te houden. Gebruik licht heet water om ze te wassen. Hun stranden moeten worden gesnoeid als ze vervormd en overwoekerd zijn. Veel verzorgingsartikelen voor beuken zijn verkrijgbaar bij dierenwinkels die helpen hun stranden in vorm te houden.

44. Ze kauwen graag op je huis en kunnen veel dingen kauwen.

45. Ze versterken de manier waarop wilde zaden worden gegeten.

46. ​​Voedsel zoals kersen, avocado, cafeïne, gekookt vlees, schaaldieren en chocolade zijn gevaarlijk voor hen.

47. Duidelijke, schone takken en houten speelgoed zijn datgene waar ze het meest van houden.

48. Ze in gevangenschap houden vereist veel aandacht van hun eigenaren

49. Ze kunnen agressief worden en luid schreeuwen om aandacht te krijgen.

50. Als ze worden onderwezen en woorden en woorden kunnen spreken en imiteren, voeren Macs geweldige strategieën uit.

51. Macs zijn intelligent en hebben de hersenen van een baby van 4 tot 8 jaar en kunnen zich herinneren dat ze hun kooi openden.

Bekijk de video: Why the Netherlands is TOO expensive in 2020 (Januari- 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send