Vogelfamilies

Slechtvalk Range, Habitat en migratie

Pin
Send
Share
Send
Send


Slechtvalk is een roofvogel die over de hele wereld leeft. De habitat van de slechtvalk is afhankelijk van het type mes, en ze leven in de droge woestijn, tropische wouden en overal in het midden van het noordpoolgebied! Dit artikel geeft een overzicht van de habitat van de slechtvalk.

Habitat van de slechtvalk

Habitat Shorelines het woord "slechtvalk" betekent "ligstoel" of "pelgrim" en slechtvalken komen over de hele wereld voor. In Noord-Amerika broeden ze in open landschappen met kliffen (of wolkenkrabbers) als nestplaatsen.

Ze blijken nesten te huisvesten van ongeveer 12.000 voet hoog, evenals in rivieren en kusten of in steden, waar lokale rotsduiven een betrouwbaar dieet bieden.

Tijdens de trek en de winter kun je de slechtvalk in bijna elke open habitat zien, maar er zijn meer mogelijkheden langs de barrière-eilanden, wadplaten, oevers, oevers en bergketens.

Open land, khaskhas (heuvels aan de kust); Soms steden; over het brede verspreidingsgebied is een grote verscheidenheid aan open habitats beschikbaar, van toendra tot woestijnbergen worden beschouwd als de habitat van de slechtvalk.

Vaak aan het water, vooral langs de kust, en migranten kunnen ver naar zee vliegen.

Beperkt door nestplaats en jachtbeschikbaarheid; Zo wordt het vaak in de stad achtergelaten, nesten gebouwd om duiven te voeren en te voeren.

Veel grondbiomen in Amerika; Dit lijkt allemaal niet wenselijk (hoewel waarschijnlijk ook een grotere concentratie in toendra's en kustgebieden wordt beschouwd als het leefgebied van de slechtvalk.

Extreem of helemaal niet bezet door tropische en tropische habitats; De meeste bewoonde habitats hebben een kreek met lege lucht om het nest te omsluiten, dat geen besloten gebieden is, en over het algemeen open landschappen voor evacuatie.

Remmen bij Rocky Emotion kan oplopen tot wel 3600 meter. In sommige gebieden is de baai verspreid langs rivieren of oevers en meren als nestplaatsen.

Naast de natuurlijke habitat, veel van de slechtvalk heeft ook een lijst met kunstmatige habitat die nu wordt gebruikt (stedelijke, door de mens gemaakte omgevingen zoals torens, gebouwen, enz.)

Migratie naar huis

De uitgebreide indeling van woningen inclusief stedelijk. De barrière maakt gedeeltelijk deel uit van de bovenste lijnen, zoals eilanden, stranden, meren of bergen; Zie ook de overdracht boven zeeniveau.

Habitat voor overwinteringsgebieden

De uiteindelijke habitatvariabiliteit vanwege de grote geografische omvang. Behalve voor inheemse volkeren die reproductieve habitats bezetten, kan het middenwesten van de Verenigde Staten vrij leven zonder zo authentiek te zijn; Man-grove, kust- of waterrijke gebieden zoals Sinaloa, Mexico.

De vallei van de hoofdrivier en de oevers van het meer; Weiland; Reservoirs of duiven en duiven zonder afgebakend terrein (bijv. Atacama-woestijn in de kust van Peru); En vooral in het stedelijk gebied.

Een van de snelste vogels ter wereld; Bij krachtduiken vanaf grote hoogte om het slachtoffer te raken, kan Peregrine mogelijk 200 mijl per uur bereiken.

Een van de beste en meest spectaculaire roofvogels wordt gerespecteerd door valkeniers en biologen. Hoewel het op zes continenten voorkomt, is de slechtvalk in de meeste regio's ongebruikelijk.

Het werd halverwege de 20e eeuw ernstig bedreigd door de effecten van DDT en andere constante pesticiden.

Bekijk de video: De Slechtvalk als jager.. (Januari- 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send