Vogelfamilies

Gemarmerde grutto - Waar nestelen grutto's?

Pin
Send
Share
Send
Send


De kustvogels hebben een aantal interessante snavelformaten en de gemarmerde grutto met zijn nationale snavel is geen uitzondering. Het zonk weg in zijn twee ton lange en ietwat gebogen water. Marmeren Grutto Limosa Fedoya. Bestelling: Charadriform; Familie: Scolopacidae.

Marmeren grutto

Marmeren grutto (Limosa fedora) is een grote kustvogel. Gemiddeld is het de grootste van de 4 soorten goden. Totale lengte 40-50 cm (16-25 inch), met grote biljetten van 8-113 cm (3,1-5,1 inch) en spanwijdte 70-88 cm (28-35 inch). Het lichaamsgewicht kan variëren van 240 tot 510 gram (8,5 tot 18,0 oz).

Volwassenen hebben lange blauwgrijze harige benen en een licht golvende opwaartse buiging op de benen en een zeer lange roze snavel in donkere kleuren. In de lange nek zijn de borst en buik lichtbruin met borst en delen van de borst. De achterkant is katachtig en donker. Ze laten tijdens de vlucht kaneelvleugels zien.

Roze in diameter en grote kustvogel met uitzonderlijk lange snavels die aan het einde enigszins naar boven zijn gebogen. De heldere kaneelplank is over het algemeen buffy. Marmeren Grutto 42-48 cm; Mannetjes 278-396 g, vrouwtje 312-510 g; Vleugels 70-80 cm. Kaneel is een vrij grote kaneelgele grutto, met vleugelspeler en onderstel.

Wanneer hij de prairies verlaat, gaat de gemarmerde grutto de kustgebieden in en wordt hij behoorlijk groen. De grote shakes worden samen gebraden op de zoutpier op hoge toppen. Marmeren goden worden overal in de Verenigde Staten gevonden, van de Golf van Mexico tot Alaska tijdens de wintermaanden.

Hun broedhabitat is de noordelijke prairies van West-Canada (Canadese prairies) en de Noord-Amerikaanse Great Plains van de Verenigde Staten in de buurt van het meer of reservoir. Ze hebben meestal een tekort aan nesten op de grond

In de herfst ontvluchten ze de kusten van Californië, de Golf van Mexico, Mexico en het zuiden van de Verenigde Staten.

Deze vogels worden onderzocht op stortplaatsen, wetlands of op het strand hieronder (zie onderstaande afbeelding). Als het tij komt, eten ze. In het korte gras kunnen ze insecten plukken om te zien. Ze eten voornamelijk insecten en kreeftachtigen, maar eten ook delen van waterplanten.

Getij, ze zinken als ze aankomen. Ze staan ​​vaak op één been en vallen in slaap terwijl ze de snavel op hun lichaam aanraken (zie onderstaande afbeelding).

Tegen het einde van de negentiende eeuw werd hun aantal verminderd door de jacht. Hoewel ze sindsdien enigszins zijn hersteld, is hun bevolking de laatste tijd afgenomen omdat er geschikte huisvesting wordt gebruikt voor de landbouw.

Een grote kustvogel die veel voorkomt in de broedgebieden van de noordelijke prairie en in de winter in het zuiden van Californië en het westen van Mexico, is de gemarmerde grutto 45 centimeter lang. Het heeft grijze, zwarte en bruine veren aan de bovenkant en een lichte kleur aan de onderkant. De Marmeren Grutto is grote luidruchtige vogels met enigszins opgebouwde rekeningen. Ze zijn bruin van kleur met kaneelondervleugels die uniek zijn voor vliegen.

Bekijk de video: Natuur in eigen land - geluid grutto (Januari- 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send